• Domov
  • Periférnych Zariadení
  • Mini HDTV Zem Vlna Digitálna Anténa Digitálna Anténa VKV(174~240Mhz)/UHF(470~862mhz loop through výstup) Pre Európske A Americké TV

Mini HDTV Zem Vlna Digitálna Anténa Digitálna Anténa VKV(174~240Mhz)/UHF(470~862mhz loop through výstup) Pre Európske A Americké TV

€8.88 €3.82
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - IDE Káble

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie: môžete zobraziť všetky "zadarmo", kanály, takže nemusíte platiť za káblovej alebo satelitnej TELEVÍZIE poplatky!Antény vám šetrí čas, energiu a peniaze.Vnútorné HDTV digitálny antény sú špeciálne navrhnuté tak, aby prijímať digitálne over-the-air (OTA) TELEVÍZNE vysielanie z lokálnych TV staníc.

A môžete sledovať všetky miestne správy, počasie, situačná komédia, detské a športové programy, bez toho aby sa prihlásiť mesačné zmlúv alebo faktúr.Jednoducho pripojte TELEVÍZOR a nechať letecké robiť všetku prácu.

Najlepšie zosilnený krytý HDTV anténa pre príjem vysielania veža signály - WAAO krytý HDTV anténa má menovitý rozsah viac ako 80 kilometrov.Avšak v našej metropolitnej miesto test, to bolo viac ako priemer kanála, prijaté v našich TV.Anténa je lepšia ako všetky ostatné antény sme testovali.

Získajte bezplatné HD TV signálov (napríklad ABC, CBS, NBC, Fox, CW a PBS).Podpora formátu: 1080p a frekvenčný rozsah: VHF 47-230MHz, UHF 470-862mhz loop through výstup. 10-metrový kábel: Ak váš TV je ďaleko od okna, môžete ľahko umiestniť ho do domu, aby si najlepší príjem.

Vysoký výkon a ultra-ľahký a tenký papier, dizajn, to môže byť za TELEVÍZOR, ležal na stole; držať ju vysoko na okno (státie vo vlhkom počasí, alebo Vystavená slnku).Bude hrať stovky crystal clear digital a Vysokým rozlíšením programy!Môžu byť maľované bezpečne.Zápas žiadne domáce dekorácie bez straty príjmu alebo straty signálu.

Špecifikácia:

Recepcia rozsah: 50 míľ

Pracovné frekvencie: VHF (174~240mhz) / UHF (470~862mhz loop through výstup)

Spotreba energie: 20mA

Pracovná Teplota: -45~85℃

Skladovacia teplota: -45 ~ 85 ℃

V. sw.r.: Menej než = 1.5, maximálna hodnota: 1

Impedancia: 75Ω

Zisk: 5DB

Konektor: F hlavu s IEC adaptér

Veľkosť produktu (mm): 210 x 120 x 0.8 mm

Polarizácia: lineárna Napätie: 5V

Konektor napájania: USB

Koaxiálneho kábla: 3.0 m dĺžka

Materiál: ABS

farba: čierna

Obsah Balenia:

1 x TV Antenne

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *