Stredomorská Sieťovina Foto Stene Na Lano Stene Visí Na Stene Pozadie Fotografie Stenu Decor Strany Sieťovina Dekorácie Ľahko Nainštalovať

€30.49 €14.03
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Prírodná bavlna sieťovina orezania.Na sieťovina dekorácie opatrenia 2 m x 4 m a je ideálny pre dom a party stolové dekorácie.

Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, non-jedovaté, dieťaťu-bezpečné, a testované tak, aby zabezpečili, že vaše dieťa je bezpečnosť.

Pin je všetko na svojom mieste, a to bude veľký vrchol na párty, stretnutie, alebo akékoľvek iné udalosti s výhľadom na oceán.Použitie ako Halloween pozadie alebo obrus, pirát tematické narodeninovej party dodávky.

Miesto tejto sieťovina dekorácie na stole a použiť ju ako obrus.Obrusy pridať sofistikovaný dotyk, a dokonca môžete umiestniť pozadí na stenu.To sa pridať realistický nádych beach party dekorácie.

Vhodné pre všetky druhy Havajská, pirát stenu pozadia, námorných rybárske siete dekorácie, podmorský party dekorácie, sea life banner, dospelých rybárske doplnky strany, more zvierat dieťa žralok, Havajská, tropické, leto, bazén, púšť tému bachelor party, morská panna chlapec a dievča tému narodeninovej Party dodávky alebo dieťa sprcha dekorácie.

Farba:Béžová

Materiál:Bavlna a ľan

Obsah Balenia:

1 x rybárske siete

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *