• Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • Magnetické Zápisníky Tear-Off Nákupný Zoznam Zápisníky Multi-Účel, Hrubý Papier Memo Poznámkový Blok Pre Podanie Kabinetu Locker Jedlo Plány

Magnetické Zápisníky Tear-Off Nákupný Zoznam Zápisníky Multi-Účel, Hrubý Papier Memo Poznámkový Blok Pre Podanie Kabinetu Locker Jedlo Plány

€4.76 €3.33
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pobyt organizovaný s našimi odolný a praktický Magnetické Nákupný Zoznam Pad!Tento nákupný zoznam magnet pad je navrhnutý tak, aby vám pomôžu zorganizovať a uskutočniť obchod s potravinami zoznamy vietor.Uchovávajte ho v ruke na vašej chladničky alebo počítadlo pre ľahký prístup.Rozlúčiť na poslednú chvíľu výlety do obchodu!

Špecifikácia:

Materiál: Papier

Veľkosť: (cca.)21*9 cm/8.27*3.54 palcov

Počet strán v textovom: 50 (hárky)

Balenie Zoznam:

1pcs*Magnetické obchod s potravinami Zoznam Pad(50 listov)

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hrubý Papier: Silné a spoľahlivé papier je toto magnetické nákupný zoznam pad bezpečné, bez zápachu a pohodlné, ak chcete napísať na trvalé nákupný spoločník.

2.Nie je Ľahké Spadnúť: Magnetické Nákupný Zoznam Pad praktické magnetické späť prikladá bezpečne, aby sa kovové povrchy bez pádu.Udržať váš obchod s potravinami potreby organizované a prístupné s ľahkosťou, kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Zábava a Organizovanej: Toto magnetické nákupný zoznam pad vám pomôže zorganizovať a pridať viac zábavy do vášho nakupovanie.Funkcie roztomilé a krásne ovocie vzor, ktorý oživia váš chladnička a náladu.

4.Maximalizujte Svoju Produktivitu: Naše Magnetické Nákupný Zoznam Pad zvyšuje svoj život efektívnosti s 22 zapisovať projektu priestory, kompletný s políčka pre domáce a školské úlohy.Táto podložka obsahuje 50 strán, kvalitný papier na stanovenie priorít vaše každodenné úlohy a zorganizovať.

5.Široké Aplikácie: Toto magnetické nákupný zoznam pad je nevyhnutné pre organizovanie každodenného života.To je široko používaný, aby sa obchod s potravinami zoznamy, plán jedál, a zapisovať dôležité pripomienky.Plus, je to jednoducho lepí na vašej chladničky alebo akékoľvek kovové povrchy, takže je ideálny pre rušné nakupujúcich vonku.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *