• Domov
  • Elektrické Náradie
  • Bosch GSR120 Li Povolanie, elektrická Vŕtačka Skrutkovač Nabíjateľná Ručný Akumulátorový Skrutkovač Stroj Bez batérie/ Single batérie

Bosch GSR120 Li Povolanie, elektrická Vŕtačka Skrutkovač Nabíjateľná Ručný Akumulátorový Skrutkovač Stroj Bez batérie/ Single batérie

€123.55 €65.48
Na sklade

  • Názov Značky - Bosch
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • BOSCH Model - GSR120-LI
  • Druh - Akumulátorový Skrutkovač
  • Zdroj Napájania - Batérie
  • Číslo Modelu - A TO 120 Li

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Bosch GSR120 Li Povolanie, elektrická Vŕtačka Skrutkovač Nabíjateľná Ručný Akumulátorový Skrutkovač Stroj Bez batérie/ Jedna batéria Funkcie:

Vpred a vzad otáčanie: Umožňuje zvoliť medzi rotujúce v prednej alebo zadnej strane smer.

20-úroveň krútiaceho momentu nastavenie: Vybavené 20 nastavenie krútiaceho momentu, s maximálnym krútiacim momentom 30 Nm (tvrdé) a 14 Nm (mäkké), aby sa zabránilo cez-sprísnenie a poškodeniu obrobku.

LED osvetlenie: Prichádza s LED svetlo pre ďalšie osvetlenie, takže je jednoduchšie práce v matne osvetlenom prostredí.

Dve rýchlosti, mechanické nastavenie rýchlosti: Ponúka dva rýchlostné, s prvý prevodový rozsah 0-400 ot. / MIN vhodné pre skrutky uťahovací a druhý prevodový rozsah 0-1500 ot. / MIN vhodné pre vŕtanie.

Funkcie:

ECP batérie ochrany: Monitory prúdu, napätia, teploty, vytečenie, výbuch prevencie, prebíjanie ochranu, a viac-absolutórium prevencie zabezpečiť bezpečnosť batérie.

Plynulou reguláciou rýchlosti: Automaticky nastavuje rýchlosť základe uplatnených tlaku a funkcie núdzového zastavenia, že okamžite zastaví otáčanie pri uvoľnení tlačidla.

Duálny režim: Môžete sa prepínať medzi skrutkovač režime alebo režime vŕtania pre rôzne druhy úloh.

Ergonomická rukoväť: Navrhnuté s gumovou vrstvou ergonomická rukoväť pre pohodlné uchopenie.

Parametre:

Maximálny priemer skrutky: 8 mm

Chuck upevňovaciu rozsah: 1-10 mm pomocou troch-upínacie čeľuste systému.

Maximálny priemer vŕtania: Pre kovové, keramické dlaždice, a tehlové steny - maximálne vŕtanie priemer je 8 mm; pre drevo - maximálne vŕtanie priemer je 20 mm.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia,zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov.len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinnosť našich výrobkov.

4.Ak chcete výrobky balené dokonale (napr. dary, a pod.), najprv nás kontaktujte, sme môže poslať zásielku s osobitným package, aby sa zabránilo poškodeniu, ale musíte zaplatiť nejaký poplatok.

Budeme posielať objednávky v nasledujúcich 2-5 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-40 dní z Číny na vás.

Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu and5 starsif ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *