• Domov
  • Meranie A Analýzy Nástrojov
  • 5 KS Test Háčik Drôt Stohovateľné Banánových na Mini Grabber Multimeter Test Viesť Nastaviť Pružný Vodič Vedie 500V/5V 39 Palec

5 KS Test Háčik Drôt Stohovateľné Banánových na Mini Grabber Multimeter Test Viesť Nastaviť Pružný Vodič Vedie 500V/5V 39 Palec

€13.11 €10.09
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

[Ohybný Drôt Vedie]vedie, sú mäkké a odolné drôty 22 AWG.Napätie: 500V; Prúd: 5A.Banánová Zástrčka: 4 mm.Banán končí sú vylisované stohovateľné štýl konektor.Tieto multimeter vedie s 5 rôznymi farbami (Červená, Čierna, Modrá, Žltá, Zelená) pre širokú aplikácie.

[Mini grabber Perfektný Dizajn]Mini grabber sú ideálne pre nasadenie multimeter na breadboard okruhu.To je veľmi užitočné pre kontrolu obvody, v experimentálnych vzory, Uchopte Drobné Súčasti Pevne.Tieto test háčik drôty sú užitočné málo vedie pre všetky druhy elektrických a elektronických práce.

[Pohodlné Test Vedie] Pekné gumovou izoláciou a banánové zástrčky mate ľahko s pravidelným lavičke napájania alebo pravidelné meter.Stohovateľné banánových na Mini grabber test háčik vodič káblov, ktoré sa často používajú na zostavovanie obvody rýchlo a lacno.

[4 mm Banánové Konektory]Na Stohovateľné banán sviečky sú pass-through, je to jednoduché plug iný súbor test vedie v a potom vám ďalšie štýl viesť bez toho, aby plug a znovu zapojte vedie.4 mm Banánové Konektory sú kompatibilné s väčšinou multimeter.

farba:Foto farba

Materiál:Meď+PVC

Obsah Balenia:

5 x Banánových na Mini grabber Háčik Test Vedie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *