• Domov
  • Home Decor
  • Pár Rám Obrazu, Svadobné Drevo, Rám Obrazu, Pre Romantika Valentína Fotografia Držiteľa S Jasnými Farbami Pre Konferenčný Stolík

Pár Rám Obrazu, Svadobné Drevo, Rám Obrazu, Pre Romantika Valentína Fotografia Držiteľa S Jasnými Farbami Pre Konferenčný Stolík

€11.67 €4.32
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento Valentína foto rám je ideálny pre zobrazovanie vašu ochraňoval spomienky.Jeho jedinečný modelovanie a odolný dizajn dopĺňajú študijné izba dekor.

Špecifikácie:

Názov: Valentína foto rámček

Farba: Červená , biela

Veľkosť produktu: (cca.)24*1.2*15 cm/9.45*0.47*5.91 palcov

Váha: cca 130 g

Balenie Zoznam:

1pc*Valentína foto rámček

2 ks*Háčiky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlne Miesto: Osláviť romantika bez námahy s našimi Valentína photo frame.Jeho svetlé farby a moderný dizajn bude vaše fotografie vyniknúť.Vybavený háčikmi, tento rámec je ľahko nainštalovať na oboch stenách a tabuľky.

2.Láska-Inšpirujúca Dekor: To srdce, rám obrazu, má jedinečnú modelovanie, že sa podobá tvare srdca lásky, vytvára romantickú atmosféru pre svojho Valentína.

3.Dlhé-Trvalé Spomienky: Chrániť a zobrazenie pekné chvíle spomienok na naše drevené rámy.Vyrobené z odolného, eco-friendly dreva, odolávajú vyblednutiu a deformácie a zároveň poskytuje hladké, elegantné povrchy.

4.Kreatívny Darček: Zapôsobiť na vaše ďalších významných a vyjadriť svoju lásku s týmto kreatívny darček, Valentína Photo Frame.Jeho srdce-tvarovaný dizajn, exkluzívne svadby alebo výročia, má dve vzácne fotografie, takže je ideálny doplnok do každej miestnosti a jedinečný spôsob, ako prezentovať svoju lásku.

5.Flexibilné použitie: Predviesť svoju lásku s týmto Valentína photo frame.Umiestnite ho na konferenčný stolík, vstupná hala, nočný stolík alebo študovňa a držať vaša ochraňoval pár obrázok.Perfektný výzdoba pre viacero scenárov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *