Kreatívne Quicksand Roztomilý Kalkulačky Transparentné Kalkulačka Slnečnej Energie Kalkulačka Študent Prenosné Touch Mini Solárna Kalkulačka

€2.30 €1.60
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - KOQZM

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1. Šetrné k životnému Prostrediu: Slnečnej Energie Kalkulátor používa prirodzené slnečné žiarenie na prevádzku, znižuje potrebu batérie a prispievajú k udržateľnejšej budúcnosti.

2. Prenosné a Mini Veľkosť: Táto kalkulačka je kompaktné a ľahké, ideálne pre študentov a tých, on-the-go.To sa ľahko zmestí do batohu, kabelke, alebo dokonca vrecku.

3. Interaktívne Dotykové Funkcie: Zvýšiť zábavnej matematiky!Táto kalkulačka prichádza s dotyk-funkčné klávesy pre hladšiu prevádzku, poskytuje viac príjemný zážitok v porovnaní s tradičnými kalkulačky.

4. Jedinečný QuickSand Dizajn: dizajn, funkcie oko-lov quicksand, pridané dotyk tvorivosti a zábavy do zvyčajne svetské položky.Tento zvláštny dizajn bude iste priťahovať tých, ktorí hľadajú niečo odlišné od normy.

5. Vysoká Transparentnosť: vysoká transparentnosť táto kalkulačka sa pridá k jeho estetické odvolanie.Poskytuje jasný a ľahko čitateľný číslic, podpora presné a efektívne výpočty.

Balenie obsahuje: 1pcs (farby a štýly sú náhodné)

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *