• Domov
  • Kuchyňa,Jedáleň & Bar
  • Z Nehrdzavejúcej Ocele Samostatne Miešanie Kávy Hrnček Objektív Fotoaparátu Káva Hrnček Viacúčelový Fotograf Fotoaparát Hrnček Osobný Darček Trvanlivé

Z Nehrdzavejúcej Ocele Samostatne Miešanie Kávy Hrnček Objektív Fotoaparátu Káva Hrnček Viacúčelový Fotograf Fotoaparát Hrnček Osobný Darček Trvanlivé

€23.14 €13.19
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ideálny Miešané Nápoje:Toto je konečným riešením pre nápoj pripravuje.Žiadne ďalšie hľadanie lyžice, alebo sa zaoberajú clumpy nápoje, s týmto automatickom miešanie kávy hrnček, jednoducho pridať vaše obľúbené prášok (káva prášok, kakao, prášok, proteínový prášok, atď.) a tekutiny do pohára a stlačte tlačidlo, aby sa rovnomerne zmiešajte prášok a kvapalné, či už doma, v kancelárii, telocvični, v škole, atď.môžete sa tešiť na perfektné miešaný nápoj kedykoľvek a kdekoľvek.

Osobnosť: objektív fotoaparátu káva hrnček je navrhnutý s tvare objektívu fotoaparátu, čo je viac a osobné než tradičné kávový hrnček.

Z nehrdzavejúcej Ocele, Obloženie a Horúce Nápoje vydrží Dlhšie: Izolovaný nerezový interiér zmení váš hrnček kávy na pohodlné kávy vákuové hrnček!Potravinársky ABS plast udržuje vaše ruky preč z horúcej tekutiny.Kryt je bezpečne pripojený.Z kuchyne do auta a potom úradu, kávu, to je bezpečné a nebude ovplyvnená nepriaznivým svetlo prebudení skoro.

Multi Účel: Ak nie ste typ človeka, ktorý rád podržte šálka horúcej kávy s oboma rukami, stále môžete vychutnať si tento zaujímavý šálku kávy!Naplňte ju s studené nápoje alebo krémov, ktoré zostanú v pohode pod uzavretým vekom.Prípadne môžete použiť ju ako krásny držiak na pero držať zmeniť alebo vázu.

Darček Výber: Fotoaparát, objektív káva hrnček je vhodný pre fotografov, alebo ľudí, ktorí podobne ako fotografie.Má vysokú úroveň zberu a darček hodnotu a môže byť použitá ako komplikovaný darček pre seba alebo druhých.Je vhodný aj pre mužov a ženy, unisex, a stáva sa módnou v domácich výrobkov.

Spoločník na cesty: Pretože objektív fotoaparátu káva hrnček je malý a prenosný, je možné dať do kufra alebo batoh, a je dobrý spoločník pri cestovaní.

Napájaný pomocou dvoch AA batérií, batérie nie sú súčasťou

Farba:čierna

Materiál:ABS, silikónu, kovu, elektronických komponentov

Veľkosť:cca 8.3 x 13.3 cm

Obsah Balenia:

1 x Objektív Fotoaparátu Samostatne a za stáleho Miešania Hrnček Kávy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *