• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Jóga Rukavice Pol Prsta Jogy Rukavice Pre Ženy Bezprstové Cvičenie Telocvični Rukavice S Zápästie Podporu A Vynikajúcu Priľnavosť & Palm

Jóga Rukavice Pol Prsta Jogy Rukavice Pre Ženy Bezprstové Cvičenie Telocvični Rukavice S Zápästie Podporu A Vynikajúcu Priľnavosť & Palm

€2.06 €0.81
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí - Dieťa

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto rukavice zvýšiť trecie sily medzi svoje dlane a zariadení, zároveň udržať vaše ruky suché a pohodlné.Ideálny pre vzpieranie, cross-školenia, pull-up, činky, barbells, veslovanie a gymnastika.Plus, sú ľahko sa prenáša a umožniť žiadne zúženie.

Funkcie:

Materiál: Bavlna

Platné pohlavie: žena

Platné veková skupina: pre dospelých

Funkcia: Anti-slip

Farba: modrá, fialová, čierna, slivka červená, tmavo šedá

Zoznam:

1 pár x Jogy Rukavice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mikrovlákno materiál: dlaň z jogy rukavice prijíma mikrovlákna materiál, ktorý robí každý zdvíhacie viac stabilné a zvyšuje trenie sily medzi zariadením a palm.Rukavice majú tiež systém anti-slip kremíka, aby sa zabránilo pošmyknutia a zaistenie bezpečnosti.

2.Zvýšenú Odolnosť: Tieto jogy rukavice sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú anti-sklzu a opotrebovaniu, zabezpečiť bezpečné a stabilné priľnavosť na každom povrchu.Rukavice majú vysokú pružnosť a prirodzené nosenie s vašich rukách, umožňuje vykonávať joga s ľahkosťou a pohodlie.

3.Suché a Pohodlné: Tieto jogy rukavice sú vyrobené z priedušného materiálu, ktorý zabraňuje muggy a potu, udržanie ruky suché a pohodlné počas svojho jóga zasadnutí.

4.Praktické použitie: Pozdvihnúť vaše cvičenie s týmito jogy rukavice navrhnuté pre vzpieranie, cross-školenia, pull-up, činky, barbells, veslovanie, a gymnastika.Dosiahnuť vynikajúcu priľnavosť a forme, znižujú únavu ruky a prevencii úrazov pre maximálny výkon zakaždým.

5.Ľahko sa prenáša: Tieto jogy rukavice sú malé a ľahké, takže môžete ľahko pack ich v taške alebo vo vrecku.Tiež sú ľahko skladovať, keď ho nepoužívate, šetrí priestor a zmätkov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *