• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Späť Podpora Srd Späť Masér Multi-Level Krakovanie Palube Zariadenie Trvalé Odolné Krku Späť Chrbtice, Rada Pre Herniated

Späť Podpora Srd Späť Masér Multi-Level Krakovanie Palube Zariadenie Trvalé Odolné Krku Späť Chrbtice, Rada Pre Herniated

€10.32 €7.22
Na sklade

  • Oddelenie Meno - MUŽI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Predstavujeme náš Chrbtice Palube!Navrhnuté pre podporu chrbtice, odstránenie núdzovej krku a chrbta bolesti, zároveň pomáha upokojiť svoju myseľ.Toto všestranné doska je ideálny pre leží alebo sedí a zabezpečí dlhotrvajúci výkon.

Názov: Späť Srd

Materiál: EVA

Veľkosť: 29x24x9cm(11.4*9.4*3.5 palec)

Zoznam:

Späť Srd*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Chrbtica Podpora: Naše Krku a Chrbta Srd arc tvar spĺňa vaše telo, poskytuje fyzickej trakcie pre hlboké strečing a chrbtice podporu.Zmierniť krk, chrbát a pás bolesti a dosiahnuť lepšie chrbtice zarovnanie s ľahkosťou.

2.Vhodné Metódy: Dosiahnuť správne chrbtice zarovnanie a zbaviť krku a chrbta bolesti s istotou s týmto späť nosidlách.Ľahnite si na 10 minút každý deň a postupne správne držanie tela pomocou jednoduchých krokov.

3.Zmierniť Stres: Zmierniť fyzickú záťaž, upokojiť svoju myseľ a podporujú relaxáciu s našej späť nosidlách.Zlepšenie držania tela a flexibilityto podporu celkovej pohody a optimálne zdravie.

4.Všeobecne Platné: Skúsenosti všestranný strečing kedykoľvek a kdekoľvek s týmto prenosné späť nosidlách.Jednoduché použitie a nastaviteľné na sedenie alebo ležiacej polohy, zmierniť nepohodlie a vychutnať multi-funkčné úľavu.

5.Trvalý Materiál: Vzhľadom na jej jemné materiály, náš späť srd je postavený na poslednej a zachováva svoju účinnosť, dokonca aj pri pravidelnom používaní, zaručuje dlhotrvajúci výkon.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *