1Set Mlieko Frothers Prenosné USB-Charge Strane Frother +2 Odkvapávače, Manuálna Pena Maker Na Kávu

€23.91 €16.74
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vajcia Nástroje Typ - Pípnutie Vajcia

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

3 Nastavenie Rýchlosti, - Toto mlieko frother ručné so uvedené svetlo, funkcie, nízka, stredná, vysoká rýchlosť, aby spĺňali požadované napenenie konzistentnosť v rámci 15-30S.Nízka proteínový prášok, matcha, kakao a jucice atď.Mid pre výrobu marmelády, frother.Vysoká pre vajec, smotana, mlieko.Čím vyššia rýchlosť, ktorú si vybrať, menej času budete tráviť, a hrubšie pena, ktorú vytvoríte.

USB Nabíjateľné - Nie viac problémov s batériami.Tento frother prichádza s USB nabíjací kábel a pohodlné nabíjanie základňu.Štýlové a praktické plnenie base, ktorý udržuje váš frother organizovanej a dosah.Základňa slúži ako úložný stojan, zabezpečiť vaše frother je vždy pripravený na použitie.

2 Odnímateľná Nerezová Metla - 2 odnímateľné nerezové metla hlavy sú zahrnuté v tomto balíku.Jar a dvojité jar metla sú vhodné pre zmiešané mlieko, latte, cappuccino, a kávy.Jednoducho prepnúť na použitie, vhodné na rôzne kuchynské použitie scenáre.

Ľahko sa čistí - odnímateľný metla, prílohy a nerezové konštrukcie, aby čistenie bez námahy.Jednoducho opláchnite metla pod tečúcou vodou a utrite rukoväť s vlhkou handričkou.Táto pena frother pôsobí ticho, robí si užite si pokojné a tiché napenenie skúsenosti.

Teplé Tip: Toto mlieko frother funkcie silný motor, pôsobí na vysoký výkon, a môže splash kvapaliny.Prosím, použite vyšší a väčší nádobe, aby sa zabránilo rozliatiu tekutiny na stôl topy, šaty, alebo na iných miestach.

Farba:strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

1 x metla

1 x jednolôžková šľahač

1 x dvojlôžková šľahač

1 x základná

1 x usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

1Set Mlieko Frothers Prenosné USB-Charge Strane Frother +2 Odkvapávače, Manuálna Pena Maker Na Kávu

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *