• Domov
  • Tímové Športy
  • 1/5/10PCS Futbal Čistý Podporu Popruh Futbal Čistý Klip Náhradné Diely Pracky Dizajn Pre Futbal, Nastaviteľné Tréningové Zariadenia

1/5/10PCS Futbal Čistý Podporu Popruh Futbal Čistý Klip Náhradné Diely Pracky Dizajn Pre Futbal, Nastaviteľné Tréningové Zariadenia

€2.17 €1.49
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Gmarty

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1. Vhodné použitie: samolepiace pásky na futbal čistý je veľmi jednoduché použitie.Stačí len odlúpnite papier na zadnej priamo vložiť ho na futbal Čistý alebo iných povrchov.

2. Trvanlivosť: Tento produkt je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, tvrdé a odolné a vydrží trvajúcej násilnej vplyv a drsných klimatických podmienkach.

3. Zlepšiť hospodársku účinnosť: pomocou samolepiace pásky na futbal Čistý môžu rýchlo a efektívne opravy poškodených futbal Čistý bez prerušenia hry alebo odbornej prípravy.

4. Multi-function: tento druh samolepiaci pás futbal Čistý nemôže byť použité len na opravu futbal Čistý, ale tiež môžu byť použité pre iné outdoorové športové zariadenia, ako napríklad volejbal čistý, basketbal, siete, atď.

5. Ľahko sa prenáša: tento druh futbal čistý samolepiaca páska je malé rozmery a nízku hmotnosť, a je veľmi vhodný pre vykonávanie školení a súťaží.

Popis:

Tieto pásy sú vyrobené z odolného polyesterového materiálu, ktorý odoláva aj nárazom a poveternostným vplyvom.Funkciu spony pre jednoduché upevnenie a nastavenie.

Oni sú tiež veľmi prispôsobivý, ako sa zmestí najviac rôznych veľkostí a tvarov futbal ciele.

Existuje dostatočné množstvo v každom balení, takže budete mať vždy nejaké na ruky.

Funkcie:

Materiál: zmiešaná

Veľkosť: 20*300mm

Balenie Zoznam:

1/5/10pcs * Futbal Čistý Podporu Popruh

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *