Utiahnite Tváre Spa Telo Opuchy Face Lift Skin Care Nástroj Kože Zdvíhacie Nástroj Tvár Navi Cool Ice Navi Tvár Masážny Valček

€4.83 €3.38
Na sklade

  • Názov Značky - LEKGAVD
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • Zdroj Napájania - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Typ:Cool Ice Valček

Materiál:PP

Farba: Zelená, ružová

Veľkosť: 15.2*6,4 cm

Package Zahrnuté:1pc ice valček Funkcie:

1. Ideálny pre Starostlivosť o Pokožku Masáž Nástroj: Náš ľad valca je ideálny tváre valec pre vás na masáž tváre, očí a na krku redukovať vrásky, eliminuje opuchy a tmavé kruhy.Je vaša tvár žiariť.

2. Zdravotnej Starostlivosti Masáž Nástroj: To nie je len tváre valček, ale tiež sa môže používať ako masážny nástroj pre celé telo relaxáciu.Použite valček na masáž nôh, paží, atď zlepšiť obeh, pomáha svalovej relaxácii

3. Studená Terapia Nástroj: Znížiť popáleniny, začervenanie, podráždenie pokožky po opaľovaní, úľavu od migrény.Môžete uložiť tento roller v prípade, kože, začervenanie alebo alergie a pre úľavu od bolesti.

4. Praktický Dizajn: Ergonomický dizajn rukoväť vám pohodlné a pohodlné držanie a pochopiť, odnímateľný valca hlava bola vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, hladký povrch a hluku zadarmo, skvelé masáže nástroj.

5. Ideálny Darček: Tento ľad valec môže byť široko používaný v kozmetickom salóne, office, vonkajší atď.je to ideálny darček pre každú dovolenku alebo zvláštne udalosti, ako je napríklad Valentín, Deň matiek, Narodenín, Výročia a podobne.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *