• Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • Obálka Úsporu Peňazí Binder 2024 Prenosné Peňažné Plánovač 100 Dní Money Management Dodáva S Nálepkou Pero A Zips Dovolenku

Obálka Úsporu Peňazí Binder 2024 Prenosné Peňažné Plánovač 100 Dní Money Management Dodáva S Nálepkou Pero A Zips Dovolenku

€5.52 €3.75
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kryt Materiál - Kožené

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Dostať svoje financie pod kontrolu s našimi Rozpočtu Binder Výzva Kniha!Tento flexibilný a pohodlný nástroj vám pomôže spravovať svoj rozpočet, účty, a dlhu.Súčasťou mapy mysle rozdeliť úlohy do konkrétnych akčných krokov, kým hladké písanie a Ružové okvetné Lístky dizajn robí sledovanie pokroku príjemné.

Špecifikácie:

Názov produktu: úsporu peňazí binder

Hmotnosť výrobku: cca 100g

Veľkosť produktu:(cca.)20*15*1.5 cm/7.87*5.91*0.59 palcov

Produkt materiál: papier

Balenie Zoznam:

úsporu peňazí spojiva*1 sada

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozpočet Prvku: Manageyour financií s týmto Úsporu Peňazí Spojiva.Usporiadať účty, spravovať svoje osobné financie, a dosiahnuť vaše úspory ciele vo viac kontrolovaným spôsobom.

2.Užitočné Mapy Mysle: Použitie myšlienkových Máp Helper rozdeľovali finančné ciele do zvládnuteľných krokov.Vidieť pokrok a výsledky jasne, zatiaľ čo šetrí peniaze s našimi spojiva.Organizovanie a rozpočet efektívne.

3.Štýlový Dizajn: ružová petal dizajn týchto peňazí, úspory spojiva sa zvyšuje vaša finančná motivácia, ktorá vás v teple a romantický pocit.Zábava a krásu prvky pridať nadšenie a motivácia k dosiahnutiu vašich finančných cieľov.S ružové okvetné lístky pre krásu a zelená účty pre prosperitu, uložiť s úsmevom.

4.Pohodlné Flexibilita: Naše peniaze-ukladanie spojiva sa môže pochváliť loose-leaf dizajn, ktorý umožňuje prispôsobiť rozloženie.Upraviť, pridať a odstrániť papier podľa vášho stále sa meniacim potrebám bez straty akéhokoľvek priestoru.

5.Spoľahlivé a Trvanlivé: Naše úsporu peňazí binder zahŕňa obálky, nálepky, perá, a hrubé a trvanlivé papiera, ktoré môžu vaše peniaze šetrí cesty príjemnejšie.Môžete napísať hladko a jasne na papieri bez obáv smudging alebo trhaniu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *