• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Recyklovateľné Jednorazové Záchod Lievik Žena Záchod Spoľahlivý Ženy Stojace Pee Zúženia pre Cestovanie, Výlet Camping Festival

Recyklovateľné Jednorazové Záchod Lievik Žena Záchod Spoľahlivý Ženy Stojace Pee Zúženia pre Cestovanie, Výlet Camping Festival

€11.04 €8.17
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

B99 Jednorazové Žena Močenie Zariadenie Prenosné Močenie Močenie Zariadenie vstaň a Pee pre Cestovanie, Výlet Festival B99

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

Pohodlné a Hygienické: Naše Jednorazové Žena Močenie Zariadenie je prenosné a ľahko-to-použitie riešenie pre ženy na cestách.To umožňuje ženám vstaň a pee, zabezpečenie hygienických a bezproblémový-bez skúseností, najmä počas cestovanie, outdoorové aktivity, výletoch, festivaly, camping, a ďalšie.

Eco-Priateľský Dizajn: Naše Recyklovateľné Jednorazové Záchod Lievik je nielen pohodlné, ale aj k životnému prostrediu.Vyrobené z recyklovateľných materiálov, sa minimalizuje odpad a podporuje udržateľnosť, takže je ideálnou voľbou pre ekologicky uvedomelých jednotlivcov.

Spoľahlivý a nepriepustných: Jednorazové Žena Záchod Pee Lievik je navrhnuté tak, aby boli stopercentne, zabezpečiť, aby ženy mohli s istotou používať bez akéhokoľvek úniku alebo rozliatia.Jeho ergonomický dizajn a poskytnúť starať-free skúsenosti, aj pre tehotné ženy alebo tie s pohybovými problémami.

Kompaktný a Prenosný: Naše Prenosné Močenie Zariadenie vstaň a Pee je ľahký a kompaktný, takže ho ľahko sa prenáša v taške alebo vo vrecku.To je základné cestovné príslušenstvo, ktoré môže byť vhodne používať kedykoľvek a kdekoľvek, poskytovanie ženy so slobodou močiť postojačky.

Univerzálne a Praktické: Naše Ženy Záchod je nielen ideálny pre cestovanie a outdoor aktivít, ale tiež ideálny pre tehotné ženy a osoby so zraneniami alebo obmedzená mobilita.Ponúka pohodlné a komfortné riešenie, ktoré im umožnia zachovať svoju nezávislosť a užite si svoju cestu bez akýchkoľvek ťažkostí.

Špecifikácia:

Materiál: ochrana Životného prostredia papier

Špecifikácia: 20 ks

Použitie: Núdzové močenie balenie Obsahuje:

20 * Pisoáre

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím, zachovajte pokoj a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *