• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • 2 KS Nemrznúca Snehu Odstránenie Nástroj Prenosné Vozidla Mikrovlnná Deicing Nástroj Plastové Pevné Aromaterapia Auto Výustiek

2 KS Nemrznúca Snehu Odstránenie Nástroj Prenosné Vozidla Mikrovlnná Deicing Nástroj Plastové Pevné Aromaterapia Auto Výustiek

€21.86 €12.67
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - HAEGER

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ťažké snehovej búrky spôsobili vozidla, poškodenie a starnutie, a zvýšené dopravné nehody.Závažné studenej teploty a blizzard podmienky vyrobené pohyb ťažké.Problémy, ktorým čelia autá vonku - ľadové dvere, snehom pokryté windshields, a dokonca aj vozidlá pochovaný v 1.3 metra snehu.

Kľúčové technológie elektromagnetického molekulárnej rušenie nemrznúca a snehu pre odstránenie nástroj.Elektromagnetická energia v zloženom frekvenčného pásma je možné účinne pôsobiť na ľade a snehu, ktoré sú v kontakte s autom telo, takže jeho aktívne molekuly, čím sa rýchlo topenia ľadu a snehu na auto povrchu.

Navyše, toto špeciálne kompozitné frekvenčné pásmo má len nepatrný vplyv na pohyb molekuly vody, a je naozaj bez žiarenia, a nemá žiadne vedľajšie účinky na auto materiálov alebo ľudského tela.To môže urobiť štruktúra molekuly vody menej kompaktný, aby voda menej pravdepodobné, že spevniť pri nízkych teplotách, a udržiavať aktívny pohyb molekuly vody.To zaručuje, že vozidlo nie zmraziť pri nízkej teplote prostredia na dlhú dobu.

Elektromagnetické molekulárnej rušenie nemrznúca a snehová fréza má nielen vynikajúce praktické výkon, ale tiež má krásny a moderný vzhľad, čo je vynikajúci výzdoba v aute.Nie len to, pridať zmysel pre štýl vozidla interiéru, jeho konštrukčné detaily a hladké línie dopĺňajú exterior styling moderných vozidiel, odráža pozornosť na detail a nádherné remeslo.

Jednoduchá inštalácia základne, Napájané solárnymi panelmi, žiadny externý zdroj napájania je potrebné.Stačí umiestniť ho v aute a je pripravený na použitie.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

2 * auto difúzor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *