Plavecké Okuliare Č Úniku Anti-Fog Bazén Okuliare, Plavecké Okuliare Pre Dospelých Muži Ženy Dropship

€7.05 €3.45
Na sklade

  • Položka Druh - Okuliare
  • Podpora - Veľkoobchod, Dropshipping
  • Šport Typ - plávať
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - MUŽI
  • Číslo Modelu - Q22F7AK102693

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Pohodlné nosenie, tento plávanie okuliare prísť s mäkké a pružné silikónové-tesnenie, nastaviteľné delené hlavu popruhu,ergonomické nosa, poskytuje výborný sací a zabezpečiť non-slip pokrytie.

PC šošovky a ochrana pred uv žiarením zrkadlo nátery,ochrániť vaše oči od škodlivých uv-žiarenia.takže môžete vidieť jasnejšie a ponúka zrejmé, stereoskopické účinok.je to ideálny výber pre vonkajšie kúpanie, surfovanie a iné otvorenej vode súvisiace športy.

Anti-fog a utesnených, plávať okuliare aj funkciu vylepšený anti-fog technológia, ktorá môže zabezpečiť jasnú víziu a chrániť vaše oči, 3d tesnenie rámu poskytuje vynikajúcu priľnavosť a odolnosť proti vode, čo je skvelé pre vnútorné i vonkajšie tréning.

Jasné vízie,plavecké okuliare vyrobené s zakrivené-a pc šošovky, poskytuje lepší prenos svetla, umožňujú lepšiu prehľadnosť-a rozšírené voľný periférnych-videnie pod vodou.môžete vychutnať kúpanie bez akejkoľvek prekážky a pobytu-trezor-vôbec-krát.

Pevné a trvanlivé,plavecké okuliare sú vyrobené z premium-silikónové a polykarbonátu.silikónové rám je veľmi odolný, mäkké a pružné.polykarbonátové šošovky sú odolné voči praskaniu-a nie ľahko deformované

Špecifikácie:

Materiál:PC+Silikónové

Farba:Šedá,Čierna,Modrá

Balenie Obsahuje:

1 Kus Plávanie Okuliare

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Vzhľadom na rozdiel betweeen rôznych monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *