• Domov
  • Elektrické Náradie
  • Vysoký Výkon, Rýchly Pneumatické Striekacia Pištoľ Regulátor Tlaku Olej-voda Oddeľovač Filtra, Regulátora Tlaku, Prietoku Vzduchu

Vysoký Výkon, Rýchly Pneumatické Striekacia Pištoľ Regulátor Tlaku Olej-voda Oddeľovač Filtra, Regulátora Tlaku, Prietoku Vzduchu

€21.95 €16.02
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - NoEnName_Null

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

úplne nové a vysokej kvality

Stlačený vzduch filter oleja, vody, odlučovač, regulátor s rozchodom je navrhnutý tak, aby vydržali všetky pracovné prostredie.

Multifunkčné: Tlak modulácie a filtrácia, všetko v jednom pre optimálne fungovanie tesný nastavenie a komplexné stlačeného vzduchu konfigurácie.

Poskytujú Nastavenie a Čítanie: Presný tlak vzduchu s priehľadné tlakomer poskytuje pohodlné nastavenie tlaku a čítanie.Funguje perfektne ako koniec regulátor pre striekacie pištole a iné pneumatické náradie.

Rýchle a Jednoduché Čistenie: vzduchový filter vody oddeľovač s zatlačte tlačidlo mozgov pre ventil na uvoľnenie uväznení vody rýchle a jednoduché.

Ľahký a Prenosný: Váži len 80g, vzduchu regulátor je ľahký s kompaktným dizajnom bez pridať váhu na pneumatické náradie počas používania.

Špecifikácie:

Materiál: Rýchloreznej Ocele

Farba: Tmavo,Zelená

Čistá Hmotnosť: 80 g/0.18 kg

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Balenie Obsahuje:

1PC Kompresor Filter Regulátor

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *