• Domov
  • Ostatné Šport A Zábava
  • Ultra Mäkký Uterák Nastaviť Coral Strane Uteráky Telo Uterák na Tvár Uteráky Mäkké A Nadýchané Coral Fleece Absorpčné Vložky Valentína

Ultra Mäkký Uterák Nastaviť Coral Strane Uteráky Telo Uterák na Tvár Uteráky Mäkké A Nadýchané Coral Fleece Absorpčné Vložky Valentína

€22.27 €11.14
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - 100% Polyester

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Premeniť svoju kúpeľňu do kúpeľov s našimi uterák nastaviť.Vyrobené s vysokou hustotou, coral fleece, poskytuje vysokú absorpciu vody a ľahko sa čistí.Ideálny pre každodenné použitie, a veľký Deň otcov dar.

Veľkosť produktu: uterák 35*75 cm/13.7*predstavovala 29,5 v, osuška 70*140 cm/27.5*55.1 v

Hmotnosť výrobku: 365g

Materiál: coral fleece

Farba: ružová, svetlo modrá

Zoznam:

coral fleece osuška set*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mäkké a Trvanlivé: S týmito uterák sady, si budete môcť vychutnať koži-priateľský a delikátny dotyk z high-density coral fleece materiálu.Jeho bezpečnú a spoľahlivú funkciu zaručuje extra dlhú životnosť, takže je opakovane použiteľný pre udržateľný životný štýl výber.

2.Výnimočné Sušenie Výkon: Tieto mäkké kúpeľňa uterák sady ponúkajú neuveriteľné absorpcia vody, aby zabezpečili, že vaša pleť je sušené jemne a efektívne, môžete zalomiť okolo nich vaše telo.

3.Bez námahy Starostlivosť: Tešiť sa priamemu kontaktu pokoţky s týmito uterák súpravy, ktoré sú ľahko čistiť a udržiavať.Ich vysokej kvality coral fleece sľubuje pohodlie a mäkkosť po každom praní, čo je ideálne pre každodenné použitie vo vašej kúpeľni.

4.All-Purpose Uterák Sady: Pozdvihnúť svoje skúsenosti a po sprche, plávať, alebo cvičenie s týmito všestranný uterák sady.Sú mäkké, savé a odolné - ideálne pre kúpeľne, kúpele, pláž, kúpalisko, stanovanie, telocvični, alebo v salón.

5.Pre mužov a ženy: Tieto uterák sady sú vyrobené z coral fleece, ktorý je mäkký na dotyk a veľmi savé.Sú ideálne pre deti, muži a ženy, ktorí chcú rozmaznávať sami po sprche alebo kúpeli.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *