• Domov
  • Umelecké Potreby
  • Roztomilý Zmrzlinu Kužeľ Značky & Zvýrazňovače Nastaviť, Viacfarebná Perá Jednoduché Použitie Dobre Vykonanej

Roztomilý Zmrzlinu Kužeľ Značky & Zvýrazňovače Nastaviť, Viacfarebná Perá Jednoduché Použitie Dobre Vykonanej

€5.11 €3.57
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Oko-Lov Zvýrazňovače: Tento 6-dielna sada, viacfarebná zvýrazňovače príde zabalený v novosti zmrzlinu kužeľ tvar, ktorý sa chytiť vašu pozornosť.Navrhnutý tak, aby fungoval ako zábava dekoratívne položku a praktické zvýraznenie nástroj, každý kus v tejto sade sľubuje, aby lekcia-krát viac vzrušujúce pre deti a dospelí rovnako.

Čítanie Dodávky: Ideálne pre podčiarknutý dôležité časti textu a zdôrazňovať kľúčové body počas čítania alebo úrad práce.Tieto farebné zvýrazňovače sú navrhnuté tak, aby vám pomôžu sústrediť sa, pochopiť a zapamätať si viac efektívne.Môžu byť použité pre zápisy do knihy, dokumenty, alebo poznámka podložky.

Univerzálny Graffiti, Značky: Ľahký a kompaktný, tieto zvýrazňovače slúžiť ako univerzálny, graffiti, značky na vyjadrenie svojho umeleckého strane.Použitie je vhodné pre všetky vekové skupiny, môžu byť použité ako funkčné kancelárske potreby, alebo ak chcete pridať splash farby na svoje čmáranice a scrapbooks.

Ľahké Uchopenie Dizajnu: unikátne, ploché a široké dizajn tela z týchto značiek poskytuje ľahké uchopenie pre používateľa.Ich ergonomický štruktúra znižuje únavu ruky, zabezpečiť pohodlné používanie počas dlhších období.Ideálny pre osobné použitie, ako aj pre dary a predmety na párty, alebo vzdelávacích akcií.

Vysokokvalitného ABS: Naše viacfarebná graffiti, značky sú vyrobené z najvyššej kvality ABS materiál pre zvýšenú odolnosť.Sú ideálne pre rôzne aplikácie, vrátane DIY projekty, scrapbooking, umenie triedy, práce a oveľa viac.Jemné tipy poskytnúť hladké, kvalitné písanie alebo kreslenie zážitok, ktorý vám pomôže odkryť svoju kreativitu.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

6 x zvýrazňovače

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *