• Domov
  • Šport A Zábava
  • Stolný Futbal Rod Kryt Foosball Tabuľky Pól Tip Konci Futbal, Rod Plug Diely Pre Nahradenie Chýbajúcich Alebo Opotrebované Diely

Stolný Futbal Rod Kryt Foosball Tabuľky Pól Tip Konci Futbal, Rod Plug Diely Pre Nahradenie Chýbajúcich Alebo Opotrebované Diely

€4.04 €2.83
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Chrániť vaše futbal, poliaci s naše výhodné a praktické Futbal Pól Tip Kryt Zástrčka!Konštruované s oteruvzdorné materiály, je to jednoduché na inštaláciu a prichádza v dostatočnom množstve.Nikdy sa nemusíte obávať o predčasné opotrebovanie opäť s týmto spoľahlivé príslušenstva.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Špecifikácia výrobku: Vnútorný priemer okolo 1.6 cm/0.63 cm

Veľkosť balenia: o 10x10x2cm/3.94x3.94x0.79 cm

Platné futbalové stroj: cca 140 cm/55.12 sunie sa na dĺžku

Balenie Zoznam:

8pcs Stolný Futbal, Rod Konci Zahŕňa

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Ochranu Zabezpečuje: Tieto konci kryty sú nutnosťou chrániť vaše ruky a v tabuľke po odohraní.S jednoduchá inštalácia a odstránenie, si môžete vytvoriť svoj stolný futbal hra, bezpečnejšie a zábavnejšie.Každé balenie obsahuje 8 sa vzťahuje, stačí vybaviť štandardné futbalové tabuľky.

2.Efektívna Náhrada: Majte stolný futbal stroj operačný bezpečne a hladko s týmto súborom 8 praktické loptu kryty, ktoré umožňujú včasnú výmenu poškodených krytov.

3.Spoľahlivé Prút Zahŕňa: Vyrobené z vysoko kvalitného PVC materiálu, tieto stolný futbal rod kryty sú robustné, oteruvzdorné a je odolné, zabezpečiť bezpečnú a plynulú hru skúsenosti.

4.Pohodlné Ochranu: Naše Stolný Futbal, Rod Kryt poskytuje ľahkú ochranu pre váš futbal prúty s jeho ľahkú inštaláciu dizajn.Uvedenie vekom trvá len niekoľko sekúnd, zabezpečiť vaše prúty zostaňte v bezpečí pred prachom a poškodením.

5.Nepretržitý Náhradný: S dostatočnom množstve, stolný futbal, rod zahŕňa môžete nahradiť ich kedykoľvek pre chýbajúce alebo opotrebované časti; udržať svoju hru hladký a príjemný.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *