• Domov
  • Home Decor
  • Nepravidelný Drahokamy 100g/Taška Drahokam Korálky Skutočný Drahokam Lištovanie Voľné Drahokam DIY Perly Na Náhrdelníku Náušnice Šperky Robiť

Nepravidelný Drahokamy 100g/Taška Drahokam Korálky Skutočný Drahokam Lištovanie Voľné Drahokam DIY Perly Na Náhrdelníku Náušnice Šperky Robiť

€8.81 €4.40
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je Prírodný Materiál - no

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

1. 100% zmiešané farby prírodné hrubý kameň.

2. Čistý prírodný fluorite krištáľ, každý má svoje vlastné jedinečné textúry, jedinečný darček.

3. Fluorite je tiež známy ako "mäkké crystal, farebný drahokam", ktorá pomáha odstrániť negatívne energie nahromadenej v tele a odstrániť smola.

Špecifikácie:

Textúra: prírodné formácie, každý z nich je jedinečný

Veľkosť: cca 1-1.2 cm/0.39-0.47 palec v dĺžke

Farba: farebné

Materiál: prírodný kameň

Balenie zoznam:

100 g/bal.* zmiešané farby prírodné hrubý kameň

Upozornenie:

Tento produkt je čisto prírodný, nie je to presne rovnaké, každá je jedinečná, niektoré produkty bude mať trhliny, ktoré sa prirodzene tvoria, nie je poškodený.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Zdravie a Farebné] vyzýva Nášho Prírodného Kameňa Korálky sú hotové s tepelné spracovanie a povrchové leštenie.Bezpečnosť pre vaše zdravé a pestré pre svoj život.kamene sú veľmi pekné a hladké čipy sú rozhádzané hladké a majú pekný sklený lesk.

2.【Peace & Love] vyzýva Naše Prírodné Kryštály môžu pomôcť v krištáľovo liečenie, reiki, feng shui, pozitívnej energie, psychickej energie, duchovný rast, úspech, blahobyt, láska, mier, pokoj, zdravie, bohatstvo, módne šperky, atď.

3.【Ľahký & Výhodné] vyzýva Naše Zmiešané Farby drahých Kameňov, je veľmi ľahké, takže je vhodné vykonávať s našimi skladovanie vrecko pre vaše cestovanie, môžete si ho vziať von.

4.【Široký Zvyklosti] vyzýva Naše Voľné Kameň Korálky sú veľkú hodnotu pre umelecké remeslá, lištovanie, šperky robiť, šperkárstvo, náhrdelníky, náramky, jóga náramky, náušnice, prstene, keychains, a domov a svadobné dekorácie.

5.【Úžasný Dar] vyzýva Našich Nepravidelný drahé Kamene sú skvelý darček možnosti na Vianoce, sviatok darčeky, narodeninové darčeky, deň vďakyvzdania, a šperky-výroba milenci.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *