• Domov
  • Home Decor
  • 1/4/5 ks Krištáľové Sklo Prívesok Korálky Domova Chroma Luster Prism Ornament Perličiek Opony Prívesok Crystal Prívesok Darček

1/4/5 ks Krištáľové Sklo Prívesok Korálky Domova Chroma Luster Prism Ornament Perličiek Opony Prívesok Crystal Prívesok Darček

€2.88
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Keramické & Smalt

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Meno: Crystal Prívesok Farebné Námestie Korálky DIY Prívesok

Materiál: Crystal

Farba: Farebné

Počet Položiek: 1/4/5

Veľkosť: ako je znázornené na obrázku vyššie 1. Ohromujúci Crystal Prívesok: Tento DIY prívesok ponúka krásne štvorcového tvaru ozdobené farebnými kryštálmi korálky, dodáva nádych elegancie a štýlu na všetky šperky kus.

2. Univerzálny Dizajn: námestie tvar tohto prívesok umožňuje nekonečné možnosti pri vytváraní jedinečných a osobné šperky.Či už dávate prednosť minimalistický vzhľad, alebo odvážne tvrdenie kus, tento prívesok je možné ľahko začleniť do akéhokoľvek dizajnu.

3. Vysoko Kvalitné Materiály: Remeselnícky starostlivosti, tento prívesok je vyrobený z prvotriednej kvality crystal korálky, ktoré sú odolné s dlhou životnosťou.Perly sú starostlivo vybrané pre ich žiarivé farby a šumivé jasnosť, zabezpečenie vysokej kvality dokončiť.

4. DIY Fun: Dobré pre šperky-výroba nadšencov, tento prívesok ponúka nekonečné možnosti pre kreativitu.Prispôsobiť vaše vlastné náhrdelník, náramok alebo náušnice kombináciou tento prívesok s inými korálky a nálezy na vytvorenie one-z-za-druhu kus.

5. Ideálny Darček: Či už hľadáte darček pre priateľa, člena rodiny, alebo sami, tento kryštál prívesok je premyslený výber.Jeho žiarivé farby a pútavý dizajn je univerzálny doplnok, ktorý možno nosiť na každú príležitosť.

Package vrátane:

1/4/5 x Crystal Prívesok Farebné Námestie Korálky DIY Prívesok

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *