• Domov
  • Kuchyňa,Jedáleň & Bar
  • 3KS Aktualizovať Verziu Kávové Kapsule Nespresso Pre Maker S Nehrdzavejúcej Ocele Veko Espresso Kávy Filter Kaviareň Pod

3KS Aktualizovať Verziu Kávové Kapsule Nespresso Pre Maker S Nehrdzavejúcej Ocele Veko Espresso Kávy Filter Kaviareň Pod

€6.54 €4.91
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Kávovar pre úpravy; Môže byť naplnený rozpustných granúl potravín; Filter kávový prášok; Filter, granulované, potravín, ako čaj.

Jednoduché použitie; opakované použitie Oleja; môže sa umývať sa; Potravinami typ 304 nerezovej ocele, ktorá je Jasné, jednoduché a vysoko kvalitné vzhľad Si môžete prispôsobiť svoju obľúbenú chuť s rôznymi kávy prášky, Jednoduché čistenie; môže byť použitý pre celý život.

Prevádzkové pokyny: 1. Otvorte kryt, 2. Po prášok nakládky, porovnať ho s prášok kladivo, 3. Odstrániť kávový prášok z nite, 4. Skrutku na kryte.

Návod na čistenie: Prosím kefkou s jemným štetcom.

Vhodné pre rôzne Nestle Nespresso modelov, môže byť použité s dobrou filtračný účinok.Zlaté-pozlátené výrobky majú high-grade vzhľad a stabilný výkon.Pripojenie krytu a pohár telo nie je ľahké byť odpojené a životnosť je dlhšia.

Materiál:Plast + nerez

farba:čierna zlatá / Čierna strieborná

Obsah Balenia:

3 x kávové kapsule

1 x kefa

1 x lyžica

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *