• Domov
  • Nábytok
  • Vonkajšie nehrdzavejúcej ocele kovové reťaze swing vrecia rozšírené reťazca S 2 Karabín Veci Potiahnuté Hrazda Swing nastaviteľné Reťazca

Vonkajšie nehrdzavejúcej ocele kovové reťaze swing vrecia rozšírené reťazca S 2 Karabín Veci Potiahnuté Hrazda Swing nastaviteľné Reťazca

€40.02 €20.01
Na sklade

  • Číslo Modelu - Ťažká Reťaz
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Platné Číslo - 1
  • Všeobecné Použitie - Záhradný Nábytok
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Nekompromisný Robustnosti: Postavený solídne 304 nerezovej ocele, to heavy-duty swing reťazca je veľmi trvanlivý, odolný voči korózii, a nie ľahko deformovaný.Poskytuje neochvejné slabých silu a môže odolať aj najtvrdších poveternostné podmienky, zabezpečí dlhotrvajúci výkon.

2.Rozšíriteľný Pohodlie: bez Námahy nastaviť výšku alebo umiestnenie vašej nálady s našimi robustný swing reťazca.Vybavené jar háčiky na oboch koncoch, ľahko pripojiť ho na akékoľvek miesto.A ak dĺžka zaostáva, jednoducho pomocou závesných hákov na predĺženie reťaze, takže je univerzálny pre všetky inštalácie.

3.Výnimočné nosné Schopnosť: Nenechajte slabé reťaze zničiť váš čas.Naše ťažkých swing reťazca odoláva 200-300KG kapacitu, takže je ideálny pre vnútorné/vonkajšie prerušenia zariadenia.Užite si závesy a hojdacia sieť, hojdačka, alebo boxovacie vrece bez strachu z hojdanie alebo lámanie.

4.Nastaviteľné Komfort: Ľahko dosiahnutie požadovanej výšky úpravou tejto ťažkých swing reťaze a nasadenie jar nezaklapne na vaše obľúbené pozastavenie stoličky alebo hojdacia sieť.

5.Široko Používané: Naše ťažkých swing reťazca je ideálny pre širokú škálu aplikácií.Výťah hojdacej sieti, letecké jogy systém, vrecia, rastlín, alebo swing s ľahkosťou.Vo vnútri alebo vonku, v záhrade, na školskom ihrisku alebo v telocvični.

6.Zvýšiť vaše relax skúsenosti s pevná hojdacia sieť Stoličky Reťazca.Priložte ho na ľubovoľné miesto, vnútorné alebo vonkajšie, a vychutnajte si jednoduchú inštaláciu.Výťahy vás pre pohodlné a útulné popoludní.Vhodné pre všetky zastavením zariadenia, náš reťazca je potrebné mať pre tých, ktorí milujú oddych.

Špecifické o tom, kedy vanie :

1.Veľkosť produktu:

A: (cca.)66 cm/25.98 palcov

B: (cca.)99cm/38.98 palcov

2.Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

3.Nosná: 200-300KG

Balenie Zoznam:

1pc * Ťažká Reťaz pre Swing

Oznámení ce:

1.Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2.Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *