• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Funkcie 10-V-1 Počítač Súpravu Na Čistenie Fotoaparátu Tabletu Obrazovke Slúchadlá Čistiaca Kefa Keycap Sťahovák Karty Odstraňovač

Funkcie 10-V-1 Počítač Súpravu Na Čistenie Fotoaparátu Tabletu Obrazovke Slúchadlá Čistiaca Kefa Keycap Sťahovák Karty Odstraňovač

€11.64 €8.39
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

1. Funkčné 10-v-1, Čistiaca sada,: Klávesnica čistiaca sada obsahuje silikónové tipy, flanelové handry, hrnuli huby, zadajte sťahováky, kefy, atď.na čistenie trhliny, škvrny, rozsah častíc, prachu a vytiahol keycaps.

2. Výkonný: silikónové tip, že môžete odstrániť nepoddajné škvrny od Priestor slúchadlá, tlačidlá a iné položky.High-density kefa odstraňuje nečistoty a prach zo slúchadiel zvuk diery.Na hrnuli huba môže odstrániť prach z slúchadlo plnenie box.Flanelové handry sa používajú na čistenie veľkých prašných oblastiach, ako sú napríklad klávesnice, pulty, okenné mreže, atď.

3. Zaťahovacie oddelenie dizajn: Jeden koniec multifunkčné čistiace pero je rozdelený do kefy.To môže byť použitá okamžite po prepustení, ktoré je pohodlné a starať-free, a nie je nutné sa obávať straty fľaše spp.

4. Hlboké Čistenie: klávesnica čistenie kefkou nastaviť prichádza s kľúčovým ramenami.Použiť kľúč sťahovacieho zariadenia keycaps, potom použite nylon-kefou na čistenie klávesnice dôkladnejšie.To je tiež veľmi vhodné nahradiť keycaps v rovnakom čase.

5. Mäkký materiál: klávesnica čistenie kefkou je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, bez zápachu a trvanlivé.Mäkké nylonové kefky nebude poškodiť klávesnicu, má mierny tvrdosť a dobrú pružnosť, takže je ľahké na čistenie klávesnice.

Slúchadlá Súpravu Na Čistenie:Klávesnica Čistenie Kefkou

Slúchadlá Čistiace Pero:Slúchadlá Čistenie Auta

Model:Čistenie Auta

Meno:10-v-1, Klávesnica Čistenie Auta

Farba:White/Black

Materiál:abs

Veľkosť:123x55x20mm

Obsah Balenia:

1 * klávesnica kefa

1 * čistiace pero

1 * kamera kefa

1 * klávesnica pracka

1 * voda sprejová fľašu

1 * odstránenie karty pin

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *