• Domov
  • Krása A Zdravie.
  • Drevený Klinec Umenie Strane Vankúš Set Na Manikúru Tabuľka Na Strane Vankúš Vankúš Držiteľ Podrúčok Nail Art Stojan Nechty Krásy Cleaner Držiteľ

Drevený Klinec Umenie Strane Vankúš Set Na Manikúru Tabuľka Na Strane Vankúš Vankúš Držiteľ Podrúčok Nail Art Stojan Nechty Krásy Cleaner Držiteľ

€20.74 €12.45
Na sklade

  • Položka Druh - Ručné Opierky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis Výrobku:

【Rozšírené PU Vodotesný Materiál] vyzýva: povrch je vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože, ktoré je vodotesné, odolné voči zašpineniu a čisté.Obrúsky ľahko suchou alebo vlhkou handričkou.

【Skladacia] vyzýva: skladací dizajn šetrí miesto, a tabuľke môže byť sklopená pre jednoduché uskladnenie.Keď je v prevádzke, môže byť použitý ako súbor s nail art lampa, ktorá nezaberá priestor.

【Mäkké a Pohodlné] vyzýva: High-density naplnil špongiu, dobrú pružnosť, odolné a nie ľahko deformovať.Je výhodnejšie použiť, znižuje záťaž na ruky a zmierňuje únavu ruky.

【Silné nosnosť] vyzýva: hrubé nehrdzavejúcej ocele, podporné nohy sú silnejšie, a držiak je pevne, bez deformácie.Robustné, silné nehrdzavejúcej ocele, podporné nohy, nebude list alebo zdeformovať na každom povrchu.Po inštalácii klinec podložku na stôl, je možné uložiť až 15 KG.

【ŠIROKO POUŽÍVANÉ] vyzýva: Ideálne pre profesionálne salóny, domácich KUTILOV, nechtov a milovníkov módy pre ženy.Nevyhnutným manikúra nástroj, ideálny na Vianoce, dievčenské noc, a ako darček pre zvláštne príležitosti.

Farba: biela, ružová

Veľkosť: 29*16.7*9.8 cm

Package:

1 položka

poznámky:

1. Vzhľadom na svetlo a fotografie skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrazu, ďakujeme za pochopenie.

2. Tam môže byť 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *