• Domov
  • Home Decor
  • Heavy-Duty Kladka Uhol Železa Podporu Kábel Kladka Kruhové Ložisko Vozíka Oceľové Lano Pozastavenie Kladka pre DIY Systém

Heavy-Duty Kladka Uhol Železa Podporu Kábel Kladka Kruhové Ložisko Vozíka Oceľové Lano Pozastavenie Kladka pre DIY Systém

€18.63 €6.33
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - waasoscon
  • Materiál - Kov

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Heavy-Duty Kladka Uhol Železa Podporu Kábel Kladka Kruhové Ložisko Vozíka Oceľové Lano Pozastavenie Kladka pre DIY Systém

Odrážky:

1. [ Vynikajúci Kovových Materiálov ] Vyrobený zo silného oceľového pozinkovaného železa, plechu, tento uhol železa kladka je povrch, vysoká teplota odolný a trvanlivý.Má vysokú pevnosť a žiadny hluk, keď sa otáča, pričom sa zabezpečuje hladký a tichý chod.

2. [ Široký Rozsah použitia ], Či potrebujete zavesiť nadzemné elektrické káble, zdvíhanie ťažkých predmetov, vysporiadať sa s ovisnuté a tesnosť, alebo ťažné niečo, tento uhol železa kladka to zvládne.To je ťažká a nastaviteľné pre širokú aplikácie.

3. [ Easy-nainštalovaný Dizajn ] S našimi uhol železa kladka, môžete ju pripojiť ľahko a rýchlo, vyžadujúcich len základné nástroje a minimálnym úsilím.Je vhodné zostaviť a bude robiť svoju prácu bez námahy.

4. [ Uzol-Bez Rotácie ] uhol železa kladka funkcie tuhé valcovou hlavou, ktorý je možné otáčať o 360°, umožňuje pohybovať lano/drôt v ľubovoľnom smere a bráni jej v knotting alebo nezamotá.

5. [ Bezpečné a Trvalé ] Náš uhol železa kladka funkcie anti-shatter bezpečnostné zariadenie a silné svorky, ktoré znižujú opotrebenie a zabezpečiť plynulú prevádzku.Čeľuste z svorky sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo poškodeniu uhol železa.

Tento uhol železa kladka je ľahko namontovať na akýkoľvek povrch a zvládne ťažkých bremien.To zabraňuje lano alebo drôt, z knotting a zaručuje bezproblémovú prevádzku.Bezpečný a spoľahlivý nástroj pre vlečenie vozidiel, lodí, alebo obytné prívesy.

Názov: Ťažká uhol železa kladka

Materiál: pozinkovaná železa, plechu

Typ: Žeriav Časti

Rozmery: ako zobrazuje obrázok

Špecifikácie: 40#/50#

Štýl: dlhé klip typ, krúžky typ, dlaždice typu

Balenie Zoznam: 1*uhol železa kladka

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *