• Domov
  • Dom A Záhrada
  • Vianočné Ježiša v Jasliach Vonkajšie Vianočné Festival Nový Rok Karty Zimnú Dovolenku Pohľadnice s Obálok

Vianočné Ježiša v Jasliach Vonkajšie Vianočné Festival Nový Rok Karty Zimnú Dovolenku Pohľadnice s Obálok

€12.86 €4.50
Na sklade

  • Číslo Modelu - 3D Narodenia Karty
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - liilaimic
  • Materiál - BAVLNA
  • Príležitosti - Eid al-Fitr
  • Elektronické - no

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vianočné Ježiša V Jasliach Vonkajšie Vianočné Festival Nový Rok Karty Zimnú Dovolenku Pohľadnice S Obálok

Odrážky:

1.High-grade Materiál: Radosť vašich blízkych s našimi 3D narodenia karty vyrobené z vynikajúcich materiálov.Každá karta je vytvorený s presnosťou, zabezpečenie trvanlivosti a zanecháva dlhotrvajúci dojem na príjemcov.

2.Čerstvé 3D Narodenia: Naše ohromujúci karty funkcie atraktívny 3D pop-up dizajn, s one-z-za-druhu betlehemom určite ohromí svojim blízkym a zanechať nezabudnuteľný známky.

3.Remeselné Majstrovstvo: Naše 3D narodenia karty sú starostlivo ručne remeselníkov, vytvára vynikajúcu kvalitu a detail.Ohromujúci dizajn a živé farby bude vaša karta výnimočný kúsok.

4.Univerzálne na Použitie: Aby každú príležitosť špeciálne s našimi 3D Narodenia Karty.Univerzálne voľbou pre väčšinu oslavy.Použiť ich ako samostatné pracovisko dekor alebo jedinečné ozdoby na Vianočné stromčeky.Ideálne pre narodeniny, výročia, svadby a ďalšie, tieto ohromujúci karty sú určite zapôsobí.

5.Úžasné Darček: Prekvapte svojich blízkych s našimi 3D Narodenia Karty, predstavovať zložitý a úchvatný dizajn.Skvelý darček na narodeniny, Vianoce, alebo každú príležitosť zapôsobiť na svoju rodinu a priateľov.

Oslavu zázrak Vianoce s našimi krásnymi 3D Betlehem Vianočné priania!Ručne vyrábané s kvalitných materiálov, tieto karty sú starostlivo vyrobené podľa kvalifikovaných remeselníkov.Ideálny pre väčšinu príležitostiach, tieto karty sú zaručene urobiť svojim blízkym radosť.Cítiť radosť sezóny a umožniť príjemcovi k sviatku svoje oči na zložité detaily naše karty.

Špecifikácia:

Materiál: papier

Skladacie veľkosť: 15*20cm/5.91*7.87 palcov

Rozšírené rozmery: 30*20 cm/11.81*7.87 palcov

Štýl: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

3D narodenia karty*1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *