• Domov
  • Hračky A Záľuby
  • Zostatok Počítanie Hračky Žaba v Pohode Dva-hráč Žaba Rovnováhu Hračky Žaba Rovnováhu Hračky, Zábavné, Vzdelávacie Deti je Dar, Hračky Pre Deti,

Zostatok Počítanie Hračky Žaba v Pohode Dva-hráč Žaba Rovnováhu Hračky Žaba Rovnováhu Hračky, Zábavné, Vzdelávacie Deti je Dar, Hračky Pre Deti,

€14.08 €7.04
Na sklade

  • Odporúčame Veku - 14+y
  • Číslo Modelu - Žaba Rovnováhu Matematické Hry
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

Táto žaba rovnováhu matematika hra je vyrobená z prírodného materiálu, ktorý nie je ľahké poškodenie a je trvalé.

Žaba rovnováhu matematika je potrebné pre našu stranu.Roztomilé žaby tvar pridané veľa zábavy na našej strany.

Dva-hráč bitka hra, podľa toho, ktorá strana je naklonený je ten, kto prehrá, je veľmi zaujímavé a zábavné.

Názov Produktu: Vyvážený Rosničky

Produkt materiál: pp

Veľkosť produktu: 13.2*2*13.2 CM|5.19*0.78*5.19 V

Zoznam produktov: Vyvážený rosničky x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Spoľahlivých Materiálov] vyzýva Táto žaba rovnováhu matematika hra je vyrobené z vysoko kvalitnej pp materiál, ktorý nie je ľahké poškodenie a je trvalé.Výtvarné spracovanie, a hladké povrchy bez otrepov, deti sa môžu hrať s dôverou.

2.【Lovely Frog Tvar] vyzýva Žaba rovnováhu matematika pridáva zábavu a vzrušenie na našich oslavách; to sa musí za to.Naše stretnutie bolo urobené veľa zábavnejšie tým, rozkošný žaba forme.Veľmi pútavý sú sýte odtiene.

3.【Zábava Dva-Hrať Hru] vyzýva Dvoch hráčov bitka hra, ktorá je fascinujúci a zábavný; porazený je podľa toho, bočné naklonenie.Aj začiatočník môže ľahko použiť Rovnováhu počítanie hračky žaba s len jednu minútu výučby.

4.【Pridať K Rodine Čas] vyzýva Intimity, môžu byť vyvinuté, keď rodičia a deti hrať túto inštruktážne žaba rovnováhu hračka spolu.To môže byť použité ľuďmi všetkých vekových kategórií, aby okoreniť ich prestoje.

5.【Darujte Učenia] vyzýva Táto žaba vyváženie hry sú ideálne pre Starých ľudí, detí, dospelých a ľudí všetkých vekových kategórií sa môžu hrať.Ľudia všetkých vekových kategórií sa môžu hrať.Je to skvelá voľba pre darček.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *