• Domov
  • Vonkajšie Osvetlenie
  • Sova Trávnik Lampa Slnečnej Energie Odolné Led Automatické Snímanie Nepremokavé Vonkajšie Osvetlenie Krajiny Lampa Biela Trávnik Svetlo Sova Lampa

Sova Trávnik Lampa Slnečnej Energie Odolné Led Automatické Snímanie Nepremokavé Vonkajšie Osvetlenie Krajiny Lampa Biela Trávnik Svetlo Sova Lampa

€48.86 €29.32
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je Žiarovky Zahrnuté - Áno
  • Názov Značky - oobest

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Sova Trávnik Lampa Slnečnej Energie Odolné Led Automatické Snímanie Nepremokavé Vonkajšie Osvetlenie Krajiny Lampa Biela Trávnik Svetlo Sova Lampa

Popis:

Meno: Owl Lampa

Farba: Biela

Veľkosť: Držiak výška 29 cm, sova 10 * 15 cm

Špecifikácia: single nakladanie/ ťahaním tri

Špecifikácie:

1. Slnečná energia: LED svetlá sú poháňané slnečnou energiou, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a energeticky úsporné, a nie je potrebné sa obávať, výmena batérie.

2. Automatické snímanie: Tento trávnik svietidlo je vybavené senzorom, ktorý dokáže automaticky zmysel pre svetlo.To sa zapne automaticky v noci a vypne sa automaticky ráno, šetrí čas a úsilie.

3. Jasné a Trvanlivé: Tento trávnik lampa prijíma vysoko kvalitné LED svetiel, s vysokým jasom a dlhá životnosť, a môže udržiavať stabilné pracovné podmienky aj v drsných klimatických podmienkach.

4. Vodotesný: Odolné živice materiál, štruktúra, IP55 nepremokavé triedy, nie je potrebné sa obávať o bezpečnosť vloženie na vonkajšie záhrady, a môže byť použitý dlhý čas.

5. Multi scény použitia: Vynikajúce sova tvarované osvetlenie môže priniesť snového brilliance do záhrady v noci, vhodné pre zdobenie záhrady, trávniky, záhrady, ploty, a nádvorie.To môže byť použitý aj ako vták, odpudzujúce dekorácie.Vtáky zvyčajne strach sovy ako modely.

6. Táto biela živice sova svetlo má roztomilá sova tvar a realisticky detaily, ktoré sú ideálne pre vonkajšie dekorácie, pridanie do vašej záhrady.Teplá biela mäkké svetlo je vyžarované v noci, vytvára teplé a zaujímavú atmosféru.

Package Zahrnuté:

1*Sova Lampa

3*Sova Lampa

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *