8PCS Strieborný Žetón Klipy Veľké Klipy 3 Palcové širokouhlé Taška Klipy Pre Potravinové Balíčky Pre Občerstvenie

€13.58 €9.10
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto taška klipy sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele.Tieto podstúpiť leštené procesu.Silné a odolné a bez zápachu, nebude crack, ako sú plastové.Udržať zemiakové lupienky alebo väčšina ostatných druhov potraviny čerstvé.

Tieto kuchyňa klipy pre denný sú veľmi jednoduché použitie, môžete klip tieto taška žetóny na policu, kuchyne, špajze, alebo vo vašej chladničky police pre jednoduché použitie, žiadne ďalšie kopanie do vašej zásuvky pre klipy pre jedlo!

Čip taška klip edge je tupý a kolo, tak to bude poškriabaniu alebo poškriabaniu ruky.Tieto čip klipy zaručiť bezpečnosť svojej rodiny.

Www.goclever.com že čip klip je príliš silný, aby si to otvoriť širokú s trochu viac úsilia, než je obvyklé plastové klipy pre prvé použitie.

Veľké ľahký čip klip pre domácnosti a kancelárie.Vhodné pre rôzne otvorené plastové tašky a potravinové tašky ako chlieb, cukrovinky, tašky, zemiakové chipsy, sladkosti a orechy.K dispozícii aj na papier, obrázky, fotografie, alebo pozadia rámu klipy.

Farba:strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 7.7 x 6,4 cm

Obsah Balenia:

8 x Nehrdzavejúca oceľ klip

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *