• Domov
  • Dom A Záhrada
  • Halloween Spooktacular Dekorácie, Rekvizity pre Bar a KTV - Pripravte sa na Strašiť s Legrační Duchovia

Halloween Spooktacular Dekorácie, Rekvizity pre Bar a KTV - Pripravte sa na Strašiť s Legrační Duchovia

€12.73 €5.73
Na sklade

  • Príležitosti - Halloween
  • Materiál - Handričku
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Elektronické - no

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Ste pripravení strašiak do Halloween dekorácie tento rok?Pozrite sa žiadny ďalší Náš internetový obchod má všetko, čo potrebujete premeniť váš domov, bar, alebo KTV do strašidelný divov.Z rekvizity funny duchovia, čarodejnice, pavúky, netopiere, prívesky, závesy, a veľké svietidlá, máme to allLet je začať s našimi Halloween dekorácie.Naše rekvizity sú neuveriteľne realistické a bude určite dať svojim hosťom hrôzu.Či už hľadáte pre život-veľké čarodejnice alebo strašidelný duch, máme perfektné prop, aby vyhovovali vašim potrebám.Zavesiť ich zo stropu, alebo ich umiestniť strategicky okolo priestor pre maximálnu vydesiť faktor.

Rozprávanie duchov, máme aj rozsah zábavné duchov, ktorí sa pridať dotyk humor Halloween setup.Tieto rozkošný a nepredvídateľný duchovia sú určite prinesie úsmev každého tvár, aj tie nesmelé hostí.

Č Halloween je kompletný bez pavúky, netopiere, a čarodejnice.Našej kolekcie spider weby, bat výrezy, a čarodejnice figúrky vytvorí tajuplný atmosféru, ktorá nadchne aj tých najnáročnejších Halloween nadšencov.

Pridať dotyk kúzlo na vaše dekorácie, ponúkame rôzne Halloween themed kúzlo, ktoré môžu byť zavesené z kľučky dverí, okien, alebo dokonca používajú ako keychains.Tieto malé, ale nádherné dodatky budú určite upútať vašu hostí.

A nakoniec, nezabudnite o naše veľké svietidlá.Tieto nadrozmerné svietidlá bude vytvoriť strašidelné atmosféru a slúži ako kontaktné miesto pre vaše Halloween dekor.

Tak prečo čakať?Začať nakupovať teraz a získajte pripravení urobiť dojem na hostí s naše úžasný výber Halloween dekorácie, bar, a KTV dodávky.Šťastný prenasleduje

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *