• Domov
  • Hračky A Záľuby
  • Miniscope Deti Vreckový Mikroskop Zoom LED Svetlo Vreckový Mikroskop Držiaka Telefónu, Pre Deti, Študentov Dospelých Mikrobiologické

Miniscope Deti Vreckový Mikroskop Zoom LED Svetlo Vreckový Mikroskop Držiaka Telefónu, Pre Deti, Študentov Dospelých Mikrobiologické

€21.76 €10.88
Na sklade

  • Číslo Modelu - Vreckový Mikroskop
  • Odporúčame Veku - 14+y
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - Čína certifikované (3C)
  • Upozornenie - no
  • Tému - Športové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Odkryť Vedecká Zvedavosť: priblížením v 60x-160x, Miniscope Deti umožňuje deti pozorovať mikroskopické detaily a preskúmať prírody neviditeľné zázraky, podpore a láske vedy.

2.Pohodlne Zameranie: Ľahko zachytiť a preskúmať mikroskopické svete vaše deti.Jednoducho nastaviť zameranie gombík pre jasné a živé obrázky bez potreby okulára, alebo na scéne ladenie.

3.Jasnejšie Prieskum: So zabudovaným LED svetlom, to miniscope môže poskytovať dostatok svetla pre vaše deti, ak chcete zobraziť ďalšie žiarivé farby a ostrejšie obrysy akýkoľvek objekt skúmajú.

4.Mobile Integrácie: S bezdrôtové zdieľanie funkciu, Miniscope Deti môžu bez námahy prenášať obrázky do telefónu.Jeho držiaka telefónu dizajn poskytuje pohodlný spôsob, ako pre deti objavovať

5.Veda, Objaviteľ: Podporiť svojich detí zvedavosť s Miniscope Deti.Pestovať ich záujem o prieskum a stimulovať ich zmysel pre zázrak, ako sa odhaliť tajomstvo prírodného sveta.

Zaviesť vašich najmenších na zázraky vedy s našou mini priestor pre deti.Zoom 60x-160x pre jasný obraz, jednoduché sústrediť sa a vybavený LED svetlo pre tmavé prostredie.Nechajte svoje deti dobyť záhady mikroskopické svete, nahrávať a zdieľať svoje objavy.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Miniscope Deti

Produkt materiál: ABS

Hmotnosť výrobku: 215 g

Výrobok balenie veľkosť: (cca.)21*12.5*4.5 cm/8.27*4.92*1.77 palcov

Zoznam Produktov:

Miniscope Deti*1

Základne*1

Telefón Majiteľa*1

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *