• Domov
  • Tímové Športy
  • Baseball Džbán Stroj Cartoon Dinosaura Tvarované Baseball Vrhacie Baseball Popper Krytý Vonkajší Baseball Stroj Na Zlepšenie

Baseball Džbán Stroj Cartoon Dinosaura Tvarované Baseball Vrhacie Baseball Popper Krytý Vonkajší Baseball Stroj Na Zlepšenie

€19.15 €13.41
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí - Dieťa

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hľadáte zábavný spôsob, ako zvýšiť vaše dieťa je reakčný čas?Naše pitching stroj pre deti, umožňuje im, aby si baseball kedykoľvek a kdekoľvek.Ľahko uložené do prepravného vaku, zvyšuje emocionálnu komunikáciu a umožňuje vám zdieľať radosť z hry s vašich najmenších.Ideálne pre vonkajšie aktivity, alebo čas v záhrade.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Deti Pitching Stroj

Produkt Materiál: ABS

Produkt Farba: Modrá

Veľkosť Produktu.

Džbán: O 14x14x23cm/5.51x5.51x9.06in

Lopta: Cca 6,5 cm/2.56 v

Bat: O 57cm/22.44 v

Platné Veku: Pre deti od 3 rokov

Balenie Zoznam:

1 x Deti Pitching Stroj + 3 x lopty + 1 x bat

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Účely: Tento deti pitching stroj je široko používaný pre baseball praxi.Môžete hrať v interiéri a exteriéri, pre telocvične, dvorov, parkov, a ďalšie.Nemusíte sa starať o počasí alebo priestor obmedzenia.Užite si baseball kedykoľvek a kdekoľvek s tento úžasný produkt.

2.Dôvera-Podpora Hračka: Tento deti pitching stroj je vzdelávacia hračka, ktorá pomáha vášmu dieťaťu kultiváciu sebadôvery a rozvíjať svoje zručnosti.S progresívnymi stlačte vyhadzovanie, zlepšuje vaše dieťa reakcie a umožňuje im osvojiť rytmus a silu pitching.

3.Pohodlné & Space-Uloženie: bez Námahy sa prijať tento deti pitching stroj on-the-go!Jeho prenosný dizajn, teleskopická bat, a jednoduché skladovanie, aby to ideálne pre cestovanie.Set-up je rýchle, takže vaše dieťa môže začať hrať loptu kedykoľvek a kdekoľvek.

4.Priateľský zápas: Zvýšiť vaše dieťa je čas s týmto pitching stroj, či sa hrá sám alebo s priateľmi a rodinou.Dodáva vzrušujúce prvok výzvu a zábavy, pri zvyšovaní ich sociálne zručnosti a emocionálne komunikácie.

5.Ideálny Darček: ideálny výber darčeka pre tých, ktorí milujú šport, Deti pitching stroj ukazuje svoju lásku a starostlivosť, aby sa vaše dievčatá a chlapci, montáž na Vianoce, Nový Rok, a sviatky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *