• Domov
  • Okrasné & Čistenie & Ochrany
  • Motocykel Lock Rukoväte Plyn Brzda Kormidlo Bezpečnosti Zámok Vhodný na Bicykel, Skúter Motoriek, ATV, Ľahké Skladovanie, Prepravu

Motocykel Lock Rukoväte Plyn Brzda Kormidlo Bezpečnosti Zámok Vhodný na Bicykel, Skúter Motoriek, ATV, Ľahké Skladovanie, Prepravu

€9.24 €6.65
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Zámok ponúka komplexné dizajn, ktorý zabraňuje všetečný a manipulácie, poskytuje optimálnu bezpečnosť na bicykli, motorke, alebo elektrické vozidlo.

Určené pre skútrov, motoriek, a atv vlastníkov, motocykel zámok poskytuje pokoj proti krádeži.Jeho predné brzdové páky používanie udržuje bicykli stred a bráni ich tlačí mimo stánku.

S jeho nepremokavé a povrch dizajn, tento brzdové páky bezpečnostný zámok môže vydržať drsné poveternostné podmienky, čo vám umožní využívať ho aj na daždivé dni.

Motocykel zámku je vyrobený z trvanlivých materiálov a navrhnuté tak, aby vydržali rôznych poveternostných podmienkach.Jej kompaktné rozmery a jednoduché skladovanie, aby bolo základné príslušenstvo pre všetky motocyklový nadšenec.

Zámok vyrobený z highstrength zliatiny materiálu je odolné a ťažko vypáčte otvoriť alebo zničiť.Reťaz prijíma anti-strihanie dizajn, ktorý účinne zabraňuje použitie nožnice a iné nástroje na rezanie a zlepšiť anti-theft schopnosť.

Špecifikácie:

Materiál:ABS

Veľkosť:Ako Zobrazuje Obrázok

Farba:Čierna/Modrá/Červená/Oranžová/Žltá/Zelená

Balenie Obsahuje:

1x Motorke Grip Zámok

Poznámka:

① .Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

② .V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *