• Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • Denný Plánovač Špirála Poznámkový Blok Mesačné Plánovači Plán A5 Mesačný Kalendár Knihy Prenosné Králik Vestník Pre Plánovanie Poznámkový Blok Pre

Denný Plánovač Špirála Poznámkový Blok Mesačné Plánovači Plán A5 Mesačný Kalendár Knihy Prenosné Králik Vestník Pre Plánovanie Poznámkový Blok Pre

€19.25 €6.93
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Týždenný Plánovač

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Nech už sú vaše ciele, tento plánovač vám pomôže plánovať si budúcnosť a pobyt organizovaný.S dobrým dotyk pocit, je to skvelý darček pre seba alebo priateľov, aby sa život lepšie organizované.

Špecifikácia:

Názov: Mesačný Kalendár, Plánovač

Veľkosť produktu: (cca.)16.1*21.1 cm/6.34*jn 8,31 palcov

Materiál: 100 g dvojité ofsetové papiere

Počet listov: 112

Vnútorné stránky: mesačný plánovač (vrátane denné a týždenné plány)

Hmotnosť: 456g

Balenie Zoznam:

1* Program Plánovač

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inšpirácie-Priateľské: Užite si písanie zážitok ako žiadny iný s našimi Denný Plánovač.High-kvalitné papierové zaručuje hladké písanie a žiadny atrament penetrácia, zatiaľ čo bohaté biele miesto na každej strane umožňuje odkryť svoju tvorivú iskru a záznam inšpirujúce nápady.

2.Jednoduchý na Prepravu: S strednej veľkosti, ktorý je ľahko vziať vonku, to denný plánovač je ideálny na organizovanie každodennej rutiny.Zobraziť vašu starostlivosť o blízkych, s premyslené a krásny darček, ktorý vyjadruje svoje požehnanie smerom k nim.

3.Pohodlné Riadenie Času: Zabezpečiť bezproblémový život plánovanie skúsenosti s našimi Denný Plánovač.Efektívne plánovanie a plánovať svoje každodenné rutinné používanie kalendára a memo strán na jeden hárok.Bez námahy riadiť úloh, dosiahnutie vašich cieľov, a pohodlne zaznamenať každý okamih života.

4.Zvýšenie Účinnosti: Tento Denný Plánovač má očarujúce bunny kryt, ktorý poskytuje dobré dotyk pocit, ideálne pre Deti a Dospelých.S efektívne rozloženie, to zjednodušuje úlohy-riadenie a aids, zamerať, takže je efektívny nástroj pre zvýšenie produktivity.

5.Viaceré Funkcie: Pozdvihnúť svoj životný štýl s našimi denný plánovač, že to nie je len tak nejaký obyčajný nástroj, ale spôsob života.Aby váš deň viac úspešný a produktívny s jeho viacnásobné použitie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *