200 Obálky Výzvou Binder Rozpočtu Kniha S Peňažné Obálky Plánovač Peniaze Obálky Na Peňažné Úspory Výzvy Kniha S

€19.69 €12.80
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

200 obálky výzvou binder, je vyrobený z mäkkého a odolného PU kože.Je ideálny pre dovolenku alebo splácaní dlhu.Je to skvelý nástroj pre výučbu detí ušetriť peniaze.To je nádherný dar.Ušetriť čas a peniaze, ktoré bývajú organizované s týmto spojivom.

Špecifikácia.

Kryt materiál: imitácia kože

Vo Vnútri Textu Materiál: Papier Dowling

Veľkosť: ako je znázornené

Balenie zoznam.

1x kaucia knihy

25x 4-panel karty

2x Sto Dní Karty

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-kvalitný Materiál: nepremokavá a odolná voči roztrhnutiu, PU kože krytie našej 200 obálky binder zabezpečuje bezpečnosť pre vaše dôležité dokumenty.Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, poskytuje spoľahlivú ochranu proti poškodeniu a opotrebeniu.

2.Praktické Investície: Dostať sa bližšie k vašej finančnej sny s našimi 200-obálka spojiva.Strategize fondov pre dovolenku alebo dlhu, sledovať pokrok s rozpočet listy, štítky a nálepky.Praktický nástroj pre jasnejšie finančnej budúcnosti.

3.Rodinné Úspory nástroj: skvelý nástroj pre výučbu vašich detí finančnú zodpovednosť, 200 obálky binder, je zábavný a jednoduchý spôsob, ako pre celú rodinu, aby sa zapojili do záchrany spolu.Prevziať kontrolu nad svojimi financiami a sledujte, ako vaše úspory rastú.

4.Premyslené Darček: Organizovať, ukladať a posielať s ľahkosťou pomocou tejto 200 obálky spojiva.Rôznych farieb a veľkostí si môžete vybrať, je ideálny pre každého, od spolupracovníkov s rodinou a priateľmi.Plus, to je skvelý darček pre každú príležitosť.

5.Optimalizovať Vaše Financie: Hľadáte spôsob, ako bez námahy do rozpočtu?Zase na 200 obálky spojiva a užite si dlhu bez života.Šetrite čas a peniaze s jeho ľahký a prenosný dizajn pri zachovaní všetko usporiadané.Rozpočet kedykoľvek a kdekoľvek, a rozvíjať zdravé finančné návyky s ľahkosťou.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *