• Domov
  • Cover-Ups
  • LED Angel Kostýmy Pre Dievčatá Nastaviteľné Krídla Kostým S LED Svetlá Angel Cosplay Hairband/Prútik/Krídla Na Narodeniny Zdobiť

LED Angel Kostýmy Pre Dievčatá Nastaviteľné Krídla Kostým S LED Svetlá Angel Cosplay Hairband/Prútik/Krídla Na Narodeniny Zdobiť

€14.31 €7.16
Na sklade

  • Odporúčame Veku - 14+y
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše deti anjelské krídla sú bezpečné a spoľahlivé, vyrábané z vysoko kvalitných materiálov pre zabezpečenie trvanlivosti.S ich stmievateľné LED osvetlenie, vyhnali magické lesk a urob si svoj malý 1 vyniknúť.Ideálne pre každú príležitosť, tieto anjel kostýmy pre dievčatá nemajú žiadne obmedzenia a priniesť radosť deťom všetkých vekových kategórií.

Špecifikácie:

Názov produktu: Anjel kostým príslušenstvo

Farba: biela

Materiál: perie + kartón

Atribúty: perie krídel späť dekorácie nastaviť (môže sa rozsvieti)

S obalom hmotnosť:

Žiariace vlasy kapely: asi 150g

Prútik: asi 150g

Žiariace perlinkové tkaniny sukne: asi 150g

Malé osvetlené krídlo: asi 150g

Stredné osvetlené krídlo: cca. 230 g

Veľké osvetlené krídlo: asi 350 g

Veľkosť produktu: o 30*20*10cm/11.81*7.87*3.94 palcov

Veľkosť balenia: 30*20*10cm/11.81*7.87*3.94 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Anjelský kostým príslušenstvo

Poznámka:

Veľkosť a hmotnosť sú ručne merané a majú mierne odchýlky od skutočného.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Slávnostné Kostýmy: Dať svoje dieťa kostým dotyk whimsy s týmito LED svetlo-up deti anjelské krídla.Očarujúce žiariace embellishment z nich robí oko-lov doplnok k akejkoľvek strany, festival, alebo prázdno, zanecháva dlhotrvajúci dojem na každého, kto ich vníma.

2.Pohodlné a Bezpečné: Chváliť tieto magické ľahké krídla, vyrobené z mäkkej perie a bezpečné LED svetlom.Libují v nízku spotrebu energie a nízke tepla-ideálne pre deti.Skúsenosti pohodlné svietiť celú noc!

3.Šumivé Víla Krídla: Inšpirovať svojho dieťaťa fantáziu s týmito rozsvieti krídla.Vyberte si z stmievateľné konštantné svetlo, rýchle blikanie, alebo pomalé blikanie účinky a nastaviteľné halo.

4.Osvietený Vzhľad: Aby vaše dieťa výstroj na život s týmito LED angel wings!Elegantný dizajn osvetľuje ich milosť, a sú jednoduché na zápas pre každú príležitosť.Pripravte sa na pridať niektoré jas a šarm, aby sa váš malý anjel je pohľad!

5.Bezdrôtový Zázrak: Naše Deti Anjel Krídla so svetlami, aby vaše dieťa do tanca a lietať bez obmedzenia.Žiadne vonkajšie káble potrebné, tieto krídla sú ľahko ovládateľné so batérie, čo je ideálne pre lka a šaty-up príležitostiach.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *