4G / 3G / 2.4 g/gsm dopravno vysoký výkon / high gain všesmerového anténa

€174.16 €139.32
Na sklade

  • Názov Značky - YANTAITONG
  • Zisk(dB) - 12
  • Špecifikácia - 12m
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - 1

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Produkt displej

3、 Schematický diagram antény žiarenia smer

4、 Anténa, zisk diagram

5、 Schematický diagram antény tmavej komore test

6、 Iných relevantných poznatkov

Anténa je elektronické zariadenie, ktoré slúži na prenos alebo príjem rádiových vĺn alebo všeobecnejšie, elektromagnetické vlny.Antény sú použité v rozhlase a televízii, bod-k-bodu rádiovej komunikácie, radar a space exploration systémov.Zvyčajne vo vesmíre a vo vzduchu.

Fyzicky povedané, anténa je kombinácia jedného alebo viacerých vodičov, ktoré môžu vytvárať elektromagnetické pole, ktoré vyžaruje aplikovaného striedavého napätia alebo striedavý prúd, alebo môže byť umiestnený v elektromagnetického poľa na generovanie striedavý prúd vnútri antény a vytvárať striedavého napätia na jeho terminálu v dôsledku indukcie poľa.

Hlavné parametre antény sú nasledovné:

1. Rezonančná frekvencia

2. Zisk

3. Šírka pásma

4. Vstupná impedancia

5. Pomer stojatej vlny

6. Model žiarenia 1. Produkty, ktoré sú viac vhodné pre on-line predaj? 2. Urobili ste polohy pre svoje vlastné produkty? 3. To, čo je on-line režim prevádzky? 4. Môže shop dekorácie plne odrážať výhody podniku? 5. Podpora založené na seba alebo zákazníkov vyhľadávanie návyky? 6. Je môj obchodu s potravinami alebo na vlajkovom obchode?1. Produkty, ktoré sú viac vhodné pre on-line predaj? 2. Urobili ste polohy pre svoje vlastné produkty? 3. To, čo je on-line režim prevádzky? 4. Môže shop dekorácie plne odrážať výhody podniku? 5. Podpora založené na seba alebo zákazníkov vyhľadávanie návyky? 6. Je môj obchodu s potravinami alebo na vlajkovom obchode?1. Produkty, ktoré sú viac vhodné pre on-line predaj? 2. Urobili ste polohy pre svoje vlastné produkty? 3. To, čo je on-line režim prevádzky? 4. Môže shop dekorácie plne odrážať výhody podniku? 5. Podpora založené na seba alebo zákazníkov vyhľadávanie návyky? 6. Je môj obchodu s potravinami alebo na vlajkovom obchode?1. Produkty, ktoré sú viac vhodné pre on-line predaj? 2. Urobili ste polohy pre svoje vlastné produkty? 3. To, čo je on-line režim prevádzky? 4. Môže shop dekorácie plne odrážať výhody podniku? 5. Podpora založené na seba alebo zákazníkov vyhľadávanie návyky? 6. Je môj obchodu s potravinami alebo na vlajkovom obchode?1. Produkty, ktoré sú viac vhodné pre on-line predaj? 2. Urobili ste polohy pre svoje vlastné produkty? 3. To, čo je on-line režim prevádzky? 4. Môže shop dekorácie plne odrážať výhody podniku? 5. Podpora založené na seba alebo zákazníkov vyhľadávanie návyky? 6. Je môj obchodu s potravinami alebo na vlajkovom obchode?

Vysvetliť všeobecné: krížený: riadok môže byť predaja príručka cena tovaru alebo predaj tovaru, ktorý bol zobrazený, nie pôvodnej ceny, len pre referenčné účely.

Nie palce: o položky, ktoré nie sú označené sú predajné ceny tovaru v Číne stanice.Osobitné transakcie je založené na tovar účasť v činnosti alebo v dôsledku používateľa používanie kupóny, atď., a konečné vyrovnanie stránke majú prednosť.V warm-up štátu činnosti: symbol linka je predajná cena tovaru v bežnom činnosť predohrev štátu, nie pôvodná cena.Osobitné transakcie cena sa môže zmeniť v dôsledku používateľa pomocou kupónov, a konečné vyrovnanie stránke majú prednosť.

Nie palce: the bez podšívky môže byť aktivita cena tovaru podieľať sa na činnosti, len pre referenčné účely.Cena transakcie konkrétne aktivity sa môžu zmeniť v dôsledku používateľa používanie kupóny, atď., a konečné vyrovnanie stránka aktivity majú prednosť. *Upozornenie: vyššie uvedený popis je platný len v prípade, porovnanie.Ak obchodník robí samostatné vysvetlenie na linke vyhlásenie obchodníka majú prednosť.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *