8 Ks Zváranie Na Tupo Svorky Auto Telo Panel Svorky Butterfly-Tvarované Klip List Zarovnanie Polohovacie Zariadenie Rovno Zváranie Plechu

€23.32 €16.09
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Materiál: zváracie kliešte sú vyrobené z vysoko kvalitnej nástrojovej ocele.Sú povrch, tepelne odolné a trvanlivé.Doplnky sú vhodné pre ťažkých situáciách.

Účel: Tieto svorky sú dôležité nástroje pre zarovnanie plechov edge-to-edge alebo na povrchu-na-povrch.Oni sú dobrí doplnkov, ktoré vám pomôžu nájsť polohu rýchlo v opravárenských prác.

Prispôsobivosť: Naše zváranie na tupo svorky sú vhodné pre obe rovno panely alebo zakrivené panely.Budú pracovať aj v tieto 2 druhy panel pre pohodlné na opravu a údržbu.

Jednoduché Použitie: svorka je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie.To vyhral?t trvať dlho, pripraviť sa na panel oprava vďaka jednoduché, ale praktické štruktúry.

Široké Použitie: svorky sú vhodné pre zváranie patch páry v podlahy, krídla, dvere, kožiek alebo fabricating panely na poťahov projektov.Oni sú dobrí pomocníci pre panel opravy, pretože môže opraviť panel listy dobre.

Farba: strieborná

Materiál: oceľ

Veľkosť: 5 x 2,5 cm

Obsah Balenia:

8 x zváranie na tupo svorky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *