• Domov
  • Umelecké Potreby
  • Batoľa Farby, Štetce 24 Pack, Prasa, Štetina Okrúhle A Ploché Predškolského Farby, Štetce Pre Umývateľné Akrylová Farba

Batoľa Farby, Štetce 24 Pack, Prasa, Štetina Okrúhle A Ploché Predškolského Farby, Štetce Pre Umývateľné Akrylová Farba

€14.99
Na sklade

  • Vek - >3 ROKOV
  • Vlasy Materiál - Zmiešané Vlasy
  • Druh - Hubky Štetec/Pečiatka, Akvarel Kefa
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Rozpustné Alebo Nie - farba

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Batoľa Farby, Štetce 24 Pack, Prasa, Štetina Okrúhle A Ploché Predškolského Farby, Štetce Pre Umývateľné Akrylová Farba

[Hrubé Deti Farby, Štetce, Non-prelievanie Štetiny]Veľké farby, štetce auta: balíček prichádza s 12 veľké guľaté štetce a 12 veľkej plochej kefy s farebnými rukoväte, dostatočné množstvo pre vaše každodenné použitie; Tieto temperové farby, štetce sú vhodné pre mladých umelcov, aby preskúmala ich tvorivosť a fantáziu.

[Ľahko Sa Čistí & Odolný]S týmito deti farby, štetce, čistiace kefy je už problém.Tieto batoľa farby, štetce sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, bez zápachu a je možné ľahko čistiť vodou.Po každom čistení, musíte utrite vody na štetiny, a dávajte pozor, aby nedeformujte štetiny pri skladovaní.Lepšie chrániť, tým dlhšie môže byť použitý.

[Ľahko drží Batoľa Farby, Štetce]Tieto deti maliarske štetce sú navrhnuté s svetlé farebné plastové úchytky a kovanie.Celková dĺžka je 7.2 palcov (bez vyznania je 18,3 cm), a plastové rukoväť je malý veľkosťou, ľahko drží, a obzvlášť vhodné na prevádzku.Deti maliarske štetce sú ideálne veľké farby, štetce pre deti a tiež ľahké uchopenie farby, štetce pre batoľatá.

[Univerzálny]kompletný a pekný výber okrúhle a ploché veľké farby, štetce pre deti, ktoré pracujú s umývateľné a akrylové farby.Tieto okrúhle a ploché štetce sú ideálne pre deti " škola projekty, narodeninové oslavy, maľovanie strany, umenie strany, obrazy a ďalšie.

[Www.goclever.com]Pred použite, prosím, použite vaše prsty jemne masírovať štetiny z hornej časti kefkou a potom ponoriť pero tip v teplej vode po dobu niekoľkých minút, aby sa pero tip mäkké.Po používať, budete potrebovať umyť kefy s mydlom a vodou okamžite, potom narovnať štetiny, a ukladať tieto veľké farby, štetce, v suchom prostredí.

Farba: multi-farebné

Materiál: plast, kanec štetina

Obsah Balenia:

12 * Kolo-vedúci maľovanie perá

12 * Plochou hlavou na maľovanie perá

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *