• Domov
  • Tímové Športy
  • Náhradné Kopačky Pre Futbal Topánky 12 Ks Futbal Stud Náhradný Set S Kovovou Hlavou Futbal Hrotmi Náhradné Topánky Klincami

Náhradné Kopačky Pre Futbal Topánky 12 Ks Futbal Stud Náhradný Set S Kovovou Hlavou Futbal Hrotmi Náhradné Topánky Klincami

€16.40 €11.48
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Polyester

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vyrobená z trvanlivého PP a hliníkový materiál, sú navrhnuté tak, aby vydržali.Každé balenie obsahuje 12-jednoduché nahradenie kopačky, s 8 kovové zarážky meranie približne 0.51 cm dlhé.

Produkt hrubá hmotnosť: 85 g

Výrobok dĺžka: 16 mm/0.62 v, 13mm/0.51 v

Stud priemer: 5 mm

Veľkosť balenia: 7*10*2.5 cm/2.75*3.9*0.98 v

Zoznam Produktov:

4pcs*16 hrotmi

8pcs*13mm hrotmi

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a anti-slip: Prevenciu pošmyknutia a pády s našimi skrutka-na futbal zaklínit klincami, hrajú dobrý anti-slip funkciu a trvanlivé zúžený dizajn.Užite si pridaná dôvery a pohodlie počas play with enhanced trenie a bezpečnosti na ihrisku.

2.Vynikajúcu Priľnavosť: Tieto skrutky-na futbal zaklínit gombíky sú navrhnuté tak, aby poskytujú výnimočnú priľnavosť na každom povrchu.Remeselnícky spoľahlivé a trvanlivé PP a hliníkový materiál, sú na nosenie, odolný a pevný.

3.Jednoduché použitie: Tieto skrutky-na futbal zaklínit gombíky sú jednoduché použitie a opraviť.Stačí použiť kľúč na skrutku klincami do obuvi a nakoniec utiahnite ich, aby sa zabránilo ich hádka.Vychutnajte si pohodlné a jednoduché hry s týmito klincami.

4.Univerzálne Uchytenie: Naše skrutka-na futbalové kopačky funkcia 0.63" a 0.51" dĺžok, zabezpečenie kompatibility s rôznymi druhy terénu, čo vám dáva bezkonkurenčnú stabilitu a priľnavosť na všetky futbalové ihrisko.

5.Splnenie dennej potreby: Zabezpečiť svoje kopačky vždy plniť svoje najlepšie s 12 skrutka-na futbal zaklínit klincami.Dokonale sa hodí pre väčšinu značiek, sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie, stretnutie vaše každodenné potreby.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *