• Domov
  • Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
  • Hangable Kohút Nástenný Kalendár Vtipné Nástenné Kalendáre 2024 Stenu Plánovač Mesačný Kalendár Na Stenu Pre Rodinný Kalendár, Organizovanie A Plánovanie

Hangable Kohút Nástenný Kalendár Vtipné Nástenné Kalendáre 2024 Stenu Plánovač Mesačný Kalendár Na Stenu Pre Rodinný Kalendár, Organizovanie A Plánovanie

€10.06 €5.03
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Hangable Kohút Nástenný Kalendár

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1.Užite si rôzne kohút téma: Každý mesiac s týmto hangable nástenný kalendár.Každá stránka obsahuje veľký kohút s majestátnou postavou a iný vzhľad predstavovať, predvádzal svoje farebné perie a osobnosť.

2.Ohromujúci Múr Umenia: Pozdvihnúť váš interiér dizajn s vynikajúcou hangable kohút nástenný kalendár.Každý mesiac, užiť si farebné a živé kohút snímku, ktorá vám prináša radosť, sviežosť, a prekvapenie.Tento kalendár je nádherný doplnok do každej domácnosti či kancelárskych priestorov.

3.Kvalitný Materiál: vďaka svojej nádhernej kohút ilustrácie tlačené na kvalitné papier, to hangable nástenný kalendár je krásnym doplnkom do vašej domácnosti či kancelárie a zároveň trvalé dlhodobé používanie.

4.Jednoduché plánovanie: Zostať na vrchole svoje záväzky s našimi Hangable Kohút nástenný Kalendár, ktorý poskytuje dostatok písanie priestor v deň sekcie každý mesiac.Pohodlne nahrávať plány, pripomienky a poznámky, bez chýba jeden dôležitý deň.

5.Úžasné Darček: Osláviť blízkych s Hangable Kohút nástenný Kalendár.Dať ako ideálny darček na narodeniny, sviatky alebo výročia, a dajte im pocit, teplo a starostlivosť.Tento krásny kalendár je ideálna na osobné použitie alebo na zobrazenie v práci alebo doma.

Pobyt organizovaný a štýlový s našimi 2024 nástenný Kalendár Kohút.Toto krásne kalendár obsahuje 12 rôznych kohút témy jedinečný vzhľad predstavuje, takže to nádherné dekorácie.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, zabezpečuje trvanlivosť a dlhú životnosť výrobku.Pohodlne nahrávať vaše plány, pripomienky, poznámky a iné dôležité veci.To robí ideálny darček pre vašich priateľov a rodinu, ktorí milujú kohúti!

Špecifikácia.

Názov produktu: 2024 kohút kalendár

Materiál: papier

Veľkosť:

Kombinovaná: 28*22 cm | 11*8.5 v

Rozloženom stave: 28*43 cm | 11*17in

Vlastnosti: urob si sám a zaujímavé

Použitie: Domáce a kancelárske kalendáre

Balenie zoznam:

Hangable Kohút Nástenný Kalendár X1

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *