• Domov
  • Starostlivosť O Pleť Nástroj
  • Prst Straightener Nástroj Hallux Valgus Corrector Jednej Strane Palec Valgus Corrector Napätie Popruh Úľavu Od Bolesti Toefinger Oddeľovač

Prst Straightener Nástroj Hallux Valgus Corrector Jednej Strane Palec Valgus Corrector Napätie Popruh Úľavu Od Bolesti Toefinger Oddeľovač

€4.25 €2.76
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Ortopedické Dodávky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Materiál: Elastický remienok + silikónové

Veľkosť: 17.5*2.3 cm/22.5*2.3 cm

Farba: tón Pleti, čierna

Zoznam balíkov:1 ks Palec protetických zariadenia

Funkcie:

1. Náš prst orthotics sú vyrobené z mäkkých materiálov, ktoré sa zmestia pohodlne na vaše prsty pomôcť správne prst skosenie a zmierniť prst bolesti a chronickej bolesti.

2. Ľahký dizajn uľahčuje nosenie a vzlietnuť, a môže sa prispôsobiť na rôzne typy obuvi.Či ste na sebe topánky alebo naboso, si môžete vychutnať kvalitné prst kosti oprava skúsenosti.

3. Či ste muž alebo žena, či máte prst problémy, alebo nie, náš prst orthotics vám môže pomôcť.Môže účinne pomôcť správne spoločné prst problémy, ako skvelé prst valgus, kladivo prst a dierovanie prst.

4. Pri dlhodobom používaní našich prst orthotics, uvidíte skutočné zlepšenie.To pomáha vaše prsty vrátiť do normálneho tvaru a zarovnanie, zmierňuje bolesť a zlepšuje štýle chôdze.

5. Náš prst orthotics prešli rôzne testy a sú certifikované bez strachu z akýchkoľvek nepriaznivých účinkov na pokožku.

Poznámky:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je rovnaká.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *