• Domov
  • Domov Skladovanie A Organizácie
  • Drevené Zábal Dávkovač Potravy Zábal Dávkovač Cínové Fólie Skladovanie Organizátor Fréza Drevené Potraviny Zabaliť Dávkovač Cínové Fólie Skladovanie

Drevené Zábal Dávkovač Potravy Zábal Dávkovač Cínové Fólie Skladovanie Organizátor Fréza Drevené Potraviny Zabaliť Dávkovač Cínové Fólie Skladovanie

€56.21 €20.80
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Drevo

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Usporiadanie kuchyne s Fólie Zábal Dávkovač!Tento dávkovač funkcie posuvné balenie delič s lock pre väčšiu bezpečnosť.Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, jednoducho utrieť vlhkou handričkou na čistenie.Vhodný pre väčšinu domácností kuchyňa balenie, je to ideálny doplnok do každej domácnosti.

Materiál: drevo

Hmotnosť: 1600g Veľkosť: L33.6*W22.5*H7cm/13.2*8.8*2.7 palec

Upozornenie:

Rožky širšie ako 12 palcov nie sú kompatibilné

Ak máte problémy s odstránením zábal, zvážte otočením roll a inštaláciou v inej orientácie.

Zoznam:

Zábal Dávkovač s Fréza x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Declutter Kuchyne: rozlúčiť sa chaotický zásuvky s našimi Zábal Dávkovač s Frézy.Posuvnými balenie delič umožňuje ukladať hliníkovej fólie kotúčoch úhľadne.Udržať vaše kuchyňa organizovaný a uprataný.

2.Dlhotrvajúci: prírodné drevo materiál z našich Zábal Dávkovač s Fréza podporuje bezpečnosť a chráni životné prostredie.Jeho hiddens cutter head zabraňuje náhodnému škrty, zatiaľ čo jeho nepremokavé a trvanlivé dizajn umožňuje presné dávkovanie a rezanie.

3.Pohodlné Dávkovanie: Získajte dokonale rez zábal, hliníková fólia, alebo voskový papier zakaždým, keď sa tento zábal rozprašovača.Vstavané posuvné delič drží všetko na svojom mieste pre jednoduché dávkovanie.

4.Rozšírené pohodlie: Naše Zábal Dávkovač s Fréza robí skladovanie, baliaci papier, pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým.S uzamykateľnými uzavretie dizajn, delič s lock a ľahký-k-store funkciu, môžete ľahko a rýchlo pack zvyšky potravín.

5.Všestranné Použitie: Naše zábal dávkovač s rezačka je ideálna pre rezanie držať zábal, fólie, papier, voskový papier, a väčšina domácností kuchyňa balenie.To sa hodí najviac balenie veľkostí a tvarov, takže je pohodlný nástroj pre všetky kuchynské potreby.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *