• Domov
  • Tímové Športy
  • Holografické Reflexné Futbalové Lopty Noc Školenia Guľôčky Veľkosti 5 4 Detí, Dospelých Futbalové Lopty Outdoorové Športy a Fitnes Tovaru

Holografické Reflexné Futbalové Lopty Noc Školenia Guľôčky Veľkosti 5 4 Detí, Dospelých Futbalové Lopty Outdoorové Športy a Fitnes Tovaru

€47.58 €19.03
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - PU
  • Nafukovacie - No

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky: 1.Robustná a Odolná: Naše futbalové lopty sú vyrobené z vysoko kvalitnej reflexné syntetickej kože.Najvzdialenejších kožené z futbalu je vyrobené z reflexného materiálu, ale stále môže byť použitý pre hry alebo odbornej prípravy.

2.Reflexný Účinok: rozdiel medzi touto futbal a obyčajný futbal je v tom, že využíva reflexné materiály.Ak ste sa obrátiť na flash vziať video alebo fotografiu, budete prekvapení tým, lesklé futbal.

3.Cool Dizajn: Lesklý holografické futbal bude rýchlo prilákať pozornosť ľudí, a pri použití tohto futbal, môžete vyzerať cool a sebaisto.Môžete futbal a je vhodný pre zdieľanie na sociálnych sieťach.

4.Ideálny Darček: Tento lesklý holografické futbal je mimoriadne praktický darček pre futbalových fanúšikov.Ak chcete nájsť správny darček pre vaše dieťa, táto reflexná futbal je ideálny darček pre vaše deti, priateľov, a akékoľvek iné futbal milenca.

5.Štandardná Veľkosť: Táto reflexná futbal prijíma úroveň prípravy na futbal a má priemer asi 20 cm / 7.8 alebo 21.5 / 8,5 v.Môžete voľne ukázať svoje futbalové zručnosti na futbalový trávnik, alebo ho použiť ako hru lopta.

Špecifikácie: Materiál: PU

Veľkosť: Č. 4/5

Proces: stroj

Balenie Zoznam: Futbal*1

Poznámky: Vzhľadom na svetelné efekty uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *