• Domov
  • Vonkajšie Osvetlenie
  • 10 Vedúci Solárny Firefly Svetlá, 10 LED Vonkajšie Nepremokavé Solárne Starburst Kymácející Záhradné Osvetlenie

10 Vedúci Solárny Firefly Svetlá, 10 LED Vonkajšie Nepremokavé Solárne Starburst Kymácející Záhradné Osvetlenie

€20.40 €16.73
Na sklade

  • Je Žiarovky Zahrnuté - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Certifikácia - ŽIADNE

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento vonkajšie záhradné solárne svetlo je skvelý tvorca romantickej atmosféry.Vaša záhrada viac atraktívne.Sledujte svetlušky, tanec, keď vietor fúka!

Solárny: Owered o solárny panel,bez ručného nabíjania potrebné, svetlo môže byť úplne nabije za 4 až 6 hodín na slnečný deň.Po úplnom nabití môže trvať v rozmedzí 8-15 hodín v noci.

Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Rozvody je Potrebné:Žiadne káble alebo zástrčky potrebné, len rastlinné slnečné svetlo v záhrade a flip prepnúť do užite si najkrajšie solárne dekoratívne osvetlenie vo svete.

Smart Light Control & IP65 Vodeodolný:Automaticky zapnúť v noci a vypnúť, na úsvite, ochranu životného prostredia a úsporu energie,Ideálny pre vonkajšie osvetlenie, a to aj v zlom počasí ako je silný dážď alebo snehová búrka, môže to ešte oživia vašu záhradu/vonkajšie.

Ideálny Záhradné Dekorácie a Prázdninový Darček: Tieto solárne záhradné osvetlenie priniesť nádherné svetlo vytvoriť romantickú a slávnostná atmosféra, perfektné vonkajšie dekorácie pre nádvoria, dvory, trávniky a chodníky a všetky príležitostiach, ako sú Vianoce, svadby, silvester, atď.

Farba:Ako je znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x solárne záhradné osvetlenie

/

2 x solárne záhradné osvetlenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Pjsafarik.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Pjsafarik.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *