• Domov
  • Tímové Športy
  • Nastaviteľné Prekážky A Kužeľ Nastaviť Agility Prekážky Disk Kužele Pre Futbal Športové Plyometric Rýchlostný Tréning

Nastaviteľné Prekážky A Kužeľ Nastaviť Agility Prekážky Disk Kužele Pre Futbal Športové Plyometric Rýchlostný Tréning

€39.42
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

ULTIMATE AGILITY PREKÁŽKY SET - iba rýchlosť a agility tréning vybavenie súbor, ktorý obsahuje 6 Nastaviteľné Prekážky, 12 Rýchlosť Kužele, maximalizovať svoje tréningy a vyhodiť minulosti súťaže.

RÝCHLE NASTAVENIE a JEDNODUCHÉ NASTAVENIE - Nastavenie a prispôsobenie našich Pro Prekážky je hračka, a to doslova.Ideálne pre všetkých vekových kategórií a zručností.Keď budete hotoví, stačí zložiť zálohovať a uložiť v našej cestovná taška.Zabudnite na objemné nástroje a frustrácie, teraz sa môžete sústrediť na tréning.

INOVOVANÉ "ÚNIKY" SYSTÉM - Professional-stupeň prekážky, ktoré sú trvanlivé, odolné a vydrží, sezónu po sezóne.Na rozdiel od väčšiny plastových prekážky, ktoré bude cesta, zraniť, crack a zlomiť, keď vás krok na nich, naše sú jedinečne navrhnutý tak, aby zbaliť byt.Skôr než zastavenie na ľad váš členok, len snap späť hore a ste pripravení na ďalší vŕtať.

KOMPAKTNÝ & ĽAHKÝ - v Porovnaní s inými ťažké a objemné krok prekážky, naše prenosné prekážkou a kužeľ sada je sen.Jednoducho zložiť prekážky, ploché a posuňte celý set v cene oka športová taška pre jednoduchú prepravu a skladovanie.Skvelý darček pre futbal praxe, futbal alebo basketbal tréneri, pes školiteľov, deti, športovcov, alebo ktokoľvek iný, kto miluje šport tréningu!

Farba: fluorescenčná zelená

Materiál: PVC

Veľkosť: 15/23/30 cm

Obsah Balenia:

6 x Nastaviteľné Prekážky

12 x Ý

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *