• Domov
  • Notebooky & Písanie Podložky
  • Vestník Notebooky Olejomaľba Krytu Notebooku Pre Denníkov S Perom Alebo Záložku Odolné Denník Vestník Štýlový Notebook Denník

Vestník Notebooky Olejomaľba Krytu Notebooku Pre Denníkov S Perom Alebo Záložku Odolné Denník Vestník Štýlový Notebook Denník

€21.57 €14.02
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vestník Notebooky

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zachytiť svoje myšlienky a nápady v našich stredných denníka notebooky.Olejovej maľby kryt dodáva dotyk artistry, zatiaľ čo šev-lock záväzné udržiava stránky bezpečné.Vysoko kvalitný papier odoláva ťažké použitie a zaťaženie, takže to viac než len poznámkový blok.

Špecifikácia:

Produkt materiál: papier

Hmotnosť výrobku: ≈600 g

Veľkosť Produktu:

Notebook:(cca.)18*13 cm/7.09*5.12 palcov

Pásky:(cca.)200*1,5 cm/78.74*0.59 palcov

Nálepka:(cca.)7.5*7,5 cm/2.95*2.95 cm

Záložky:(cca.)15*4 cm/5.91*1.57 palcov

Balenie zoznam:

Nastavenie pera:

notebook*1

pásky*2

nálepky*16

pero*1

atrament taška*6

alebo

Záložku nastavenie:

Notebook*1

Pásky*2

Nálepky*16

Záložky*30

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Umeleckou Krásou: olejomaľba pokrytie tohto denníka notebook je majstrovské dielo, ktoré mapuje kúzlo tvorivosti a umenia.Jeho texturovaného povrchu vytvára dotykové skúsenosti, že sa cíti ako sa vám dostáva skutočný maľovanie vo vašej ruky.High-kvalitné stránky sú hrubé a odolné, ideálne na písanie, kreslenie, skicovanie, alebo čmáral.

2.Praktický a Efektívny: Skúsenosti pohodlie zachytiť svoje myšlienky a inšpirácie vonku s našou stredné denníka notebooky.Vychutnajte si umenie a písanie s ľahkosťou a vziať svoju kreativitu s vami, nech ste kdekoľvek.Naše notebooky sú ľahko sa prenáša a pohodlné pre vaše každodenné používanie.

3.Vynikajúci Dizajn: Užite si plynulý a nerušený písanie skúsenosti s našimi denníku, notebooky, ktoré funkcia 360 stupňov stránku, sústruženie a šev-lock záväzné, ktorá zabraňuje stránky z hádka.Naše notebooky sú vyrobené s vynikajúce spracovanie a jemné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť a kvalitu.

4.Odolný Materiál: Našom denníku, notebooky sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú nepriepustné pre atramentové a nie slabnúť v priebehu času.Papier je hrubé a pevné, silné nosnosti, ktoré znesú akékoľvek písanie tlak.

5.Jedinečný Darček: Dopriať výnimočný ešte praktické forma umenia s našimi denníka notebook.Remeselnícky nádherné vzory, to je umelecké dielo a poznámkový blok naraz.Jeho očarujúce darčekovej krabičke, je ideálny pre high-end predstavuje pre študentov a nadšencov literatúry.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *